Πανζουρλισμός στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου: Tο ιδιωτικό τζετ που φούντωσε τις φήμες για άφιξη της Lady Gaga - iefimerida.gr

Πανζουρλισμός στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου: Tο ιδιωτικό τζετ που φούντωσε τις φήμες για άφιξη της Lady Gaga

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πληροφορία ότι ένα ιδιωτικό αεροπλάνο αναμένεται να προσγειωθεί στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», στο οποίο είχε επιβιβαστεί ένα πρόσωπο-μυστήριο, προκάλεσε παροξυσμό στους θαυμαστές της ποπ μουσικής, καθώς θρεώρησαν πως επρόκειτο για τη Lady Gaga.

Μετά τη μεγαλειώδη συναυλία της στην Αθήνα, θεωρήθηκε πιθανό η μεγάλη ντίβα της ποπ να θελήσει να απολαύσει λίγο τον ήλιο, τη θάλασσα της Κρήτης και τη χλιδή που μπορούν να προσφέρουν τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα του νησιού.

Από την πρώτη στιγμή, στον αερολιμένα σήμανε συναγερμός. Όλοι ήταν έτοιμοι να υποδεχτούν τη Lady Gaga. Σύμφωνα με πληροφορίες του creteplus.gr, στο αεροδρόμιο έφτασαν και τα γνωστά μαύρα van για να παραλάβουν τον επισκέπτη. Τελικά όμως αντί για τη σταρ, στο αεροδρόμιο έφτασαν πάμπλουτοι μεν, άγνωστοι επισκέπτες δε.

Σημειώνεται ότι η Lady Gaga είχε εκφράσει τις προηγούμενες ήμερες τη «δίψα» της για το κρητικό κρασί, πληροφορία η οποία συνδυάστηκε με τις φήμες για την άφιξη της στο νησί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ