Ο Κάρολος και η Νταϊάνα έπαιζαν θέατρο: Τι αποκαλύπτει ο βασιλικός ανταποκριτής - iefimerida.gr

Ο Κάρολος και η Νταϊάνα έπαιζαν θέατρο: Τι αποκαλύπτει ο βασιλικός ανταποκριτής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την σχέση του Καρόλου με τη Νταϊάνα καθώς και τα σκοτεινά μυστικά τους που συγκλόνισαν το Μπάκινγκχαμ αποκαλύπτει ο βασιλικός ανταποκριτής Ντίκι Αρμπιτερ στο νέο του βιβλίο «On Duty With The Queen: My Time As A Buckingham Palace Press Officer» που θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου.

Οπως αναφέρει ο ίδιος, το βασιλικό ζεύγος «έπαιζε θέατρο» ωστόσο το να υποθέσει κανείς ότι δεν ήταν ποτέ ερωτευμένοι είναι καθαρή εικασία.

Από την αρχή της δεκαετίας του 1990, που ο Αρμπιτερ ξεκίνησε να εργάζεται για το βασιλικό ζεύγος, είχε παρατηρήσει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη σχέση τους: η πριγκίπισσα περνούσε όλο το χρόνο της στο παλάτι του Κένσιγκτον, ενώ ο πρίγκιπας συνήθως βρισκόταν στο Χάιγκροβ, στο Γκλούσεστερ.

Οταν έπρεπε να εμφανιστούν σε εκδήλωση πήγαιναν και έρχονταν μαζί ως ζευγάρι, όμως στην επιστροφή προς το σπίτι, ο πρίγκιπας έκανε στάση και έπαιρνε διαφορετικό όχημα για να πάει κάπου αλλού, ενώ η πριγκίπισσα συνέχιζε την πορεία της για το παλάτι του Κένσιγκτον. Ηταν μία παράσταση απαραίτητη για να αποφευχθούν οι ερωτήσεις, εξηγεί ο Αρμπιτερ.

Μάλιστα σε πολλά ταξίδια τους όπως στο Ταζ Μαχάλ, το βασιλικό ζεύγος πήγαινε ξεχωριστά, γεγονός που συχνά γεννούσε απορίες, ενώ ακόμα και όταν ο Κάρολος ήταν καλεσμένος στην Τζαιπούρ για έναν αγώνα πόλο του οποίου τα βραβεία θα παρέδιδε η Νταϊάνα, εκείνη εμφανίστηκε κάτι παραπάνω από απρόθυμη και όταν ο Κάρολος πήγε να παραλάβει το βραβείο του μαζί με ένα φιλί, η Νταϊάνα κυριολεκτικά του γύρισε τα μούτρα και το φιλί κατέληξε σχεδόν στο αυτί της.

Λίγο καιρό μετά, το βασιλικό ζεύγος ξεκίνησε και πάλι τα χωριστά ταξίδια με τον Πρίγκιπα στο Νεπάλ και τη Νταϊάνα στην Καλκούτα, αφήνοντας τους ανθρώπους στο γραφείο Τύπου για να χειριστούν τις αντιδράσεις του κοινού.

Καταλήγοντας ο Αρμπιτερ αναφέρει ότι δεν θα μπορούσαμε ποτέ να μαντέψουμε τι πραγματικά ένιωθαν ο ένας για τον άλλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θέατρο Κάρολος Νταϊάνα ανταποκριτής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ