Αδωνις Γεωργιάδης: Κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος, μετά τη συνάντηση με Ασμουσεν - iefimerida.gr

Αδωνις Γεωργιάδης: Κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος, μετά τη συνάντηση με Ασμουσεν

Αδωνις Γεωργιάδης: Κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονη κριτική άσκησε στη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος ο Αδωνις Γεωργιάδης. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ έκανε λόγο για στροφή, μετά από τη συνάντηση των Γιάννη Δραγασάκη και Γιώργου Σταθάκη με τον Γεργκ Ασμουσεν, ενώ έριξε τα βέλη του και για τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάπα.

«Σε συνέντευξή του ο Νίκος Παππάς (ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα) είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του κουρέματος, αλλά αν αυτό έχει και τη μορφή της επιμήκυνσης και μείωση επιτοκίων δεν χάλασε και ο κόσμος, δηλαδή προσχωρεί στην κυβερνητική θέση μετά τη συνάντηση με τον Ασμουσεν», είπε ο κ. Γεωργιάδης στο ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στη συνάντηση των επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας.

«Η αλλαγή Παππά στα αρχαία Ελληνικά λέγεται κυβίστησις και στα νέα κωλοτούμπα» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ πρόσθεσε ότι «διαγραφή χρέους δεν πρόκειται να γίνει ποτέ για μια σειρά λόγους».

Ακόμη, διερωτήθηκε αν «Μερκελιστής» είναι αυτός που βλέπει την Ανγκελα Μέρκελ και όχι εκείνος που βλέπει υφυπουργό της, ενώ σχολιάζοντας την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Βατικανό ανέφερε ότι οι επικοινωνιολόγοι του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν εξαιρετική δουλειά.

«Αντιγράφει τον Παπανδρέου όταν πήρε το δαχτυλίδι από τον Σημίτη... Οι Ελληνες ηγέτες δεν είδαν τον Πάπα γιατί δεν ήθελαν να τον δουν. Στην αγωνία του να έχει ευκαιρία φωτογράφησης ο Τσίπρας έχει κάνει ένα τεράστιο φουλ, έφτασε μέχρι και στον πάπα», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ησυχος δήλωσε ότι ο Πάπας θέτει θέμα σωτηρίας των λαών και όχι των τραπεζών και μίλησε για «πανικό και σπασμωδικές κινήσεις» από την κυβέρνηση και τα μίντια εξαιτίας της πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ