Πώς είναι να δουλεύεις με τη διευθύντρια της Vogue: Στενός της συνεργάτης αποκαλύπτει - iefimerida.gr

Πώς είναι να δουλεύεις με τη διευθύντρια της Vogue: Στενός της συνεργάτης αποκαλύπτει

Πώς είναι να δουλεύεις με τη διευθύντρια της Vogue: Στενός της συνεργάτης αποκαλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσοι έχετε δει την ταινία «ο διάολος φοράει Prada» σίγουρα έχετε πάρει μία πικρή γεύση από το πώς δουλεύει η παγκόσμια βιομηχανία μόδας. Τις φήμες για τη σκληρή δουλειά και το απαιτητικό πρόγραμμα έρχεται να επιβεβαιώσει ένας στενός συνεργάτης της διευθύντριας της Vogue, Αννα Γουίντορ.

Ο 65χρονος Αντρε Λεόν Τάλεϊ είναι πλέον καλλιτεχνικός διευθυντής του Zappos Couture, έχει γράψει αρκετά βιβλία για τη μόδα και έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Ωστόσο μία από τις πρώτες συνεργασίες του που έχει χαραχτεί στη μνήμη του ήταν αυτή με την διευθύντρια της Vogue, την «αγέλαστη» Αννα Γουίντορ.

Οπως δήλωσε ο ίδιος η Αννα Γουίντορ είναι μία εκπληκτική γυναίκα και μία δυναμική καριερίστα: «Ηξερε από την πρώτη στιγμή ποια είναι και πού πάει και αυτό είναι κάτι περισσότερο από την λαμπερή βιτρίνα»

Μάλιστα ο ίδιος θυμάται την πρώτη τους συνάντηση: «Το πρώτο γεύμα που είχαμε ήταν γεύμα εργασίας. Φύγαμε από το γραφείο στις 12:45, καθίσαμε στις 1:00 και στις 1:13, όταν ήμουν έτοιμος να δαγκώσω το ορεκτικό μου, είπε "Αυτό ήταν όλο. Πάμε πίσω στο γραφείο. Εχουμε συζητήσει τα πάντα". Είναι γρήγορη στις αποφάσεις της και ξέρει καλά τι θέλει - δε χρειάζεται να σκεφτεί πάνω σε αυτό. Ήταν το μικρότερο γεύμα που είχα ποτέ στη ζωή μου. Και αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί με όλα. Είναι οραματίστρια ακριβώς επειδή είναι επιχειρηματίας. Ξέρει πώς να βάλει τα πράγματα στη σωστλή σειρά για να δημιουργήσει κάτι εκπληκτικό»

Πώς είναι να δουλεύεις με τη διευθύντρια της Vogue: Στενός της συνεργάτης αποκαλύπτει | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ