Η Γκαγιέ έδωσε τα παπούτσια στα χέρια στον Ολάντ -Εκείνη τον χώρισε - iefimerida.gr

Η Γκαγιέ έδωσε τα παπούτσια στα χέρια στον Ολάντ -Εκείνη τον χώρισε

Η Γκαγιέ έδωσε τα παπούτσια στα χέρια στον Ολάντ -Εκείνη τον χώρισε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο και να πασχίζει ο Φρανσουά Ολάντ να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στα πιο σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία, τα ΜΜΕ στη χώρα του επιμένουν να σκαλίζουν την προσωπική του ζωή.

Αν και γράφτηκαν εκατομμύρια λέξεις για το άδοξο τέλος της σχέσης του με την Βαλερί Τριερβελέρ και τον παράνομο δεσμό του προέδρου με την Σιλβί Γκαγιέ, το θέμα παρουσιάζει ακόμη ενδιαφέρον για τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Ενα από αυτά, ισχυρίζεται τώρα ότι ήταν η ηθοποιός εκείνη που έδωσε τα παπούτσια στα χέρια στον Ολάντ.

Το VSD κυκλοφόρησε με τίτλο «Ο κρατούμενος του Μεγάρου των Ηλυσίων» και στο ρεπορτάζ παρουσιάζει τον Γάλλο πρόεδρο ως απομονωμένο και εγκαταλελειμμένο, ενώ αποκαλύπτει ότι η Ζιλί Γκαγιέ τον παράτησε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ηθοποιός δεν άντεξε τη δημοσιοποίηση της προσωπικής της ζωής, έπειτα και από την έκδοση του πολυσυζητημένου βιβλίου της Τριερβελέρ.

Μάλιστα, ο συντάκτης αναφέρεται και στην πρώην του Φραnσουά Ολάντ, παρακινώντας την να παντρευτεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ως ύστατη οδυνηρή προσβολή στον άπιστο «πρώην» της.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ