Μιλήστε όπως στο Game of Thrones: Η ΗΒΟ έβγαλε λεξικό για τη διάλεκτο των Dothraki - iefimerida.gr

Μιλήστε όπως στο Game of Thrones: Η ΗΒΟ έβγαλε λεξικό για τη διάλεκτο των Dothraki

Μιλήστε όπως στο Game of Thrones: Η ΗΒΟ έβγαλε λεξικό για τη διάλεκτο των Dothra
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν θέλετε να μπείτε για τα καλά στον κόσμο του Game of Thrones και δεν αντέχετε να περιμένετε μέχρι την επόμενη σεζόν, τότε, μέχρι τον Απρίλη μπορείτε να εξασκηθείτε στη διάλεκτο των Dothraki.

Ετσι αν ζηλεύατε τον έρωτα της Ντεανέιρις που αποκαλούσε τον Ντρόγκο «shekh ma shieraki anni» (Ηλιε και αστέρια μου) και αν λιώνατε όταν ο Ντρόγκο την φώναζε «jalan atthirari anni» (φεγγάρι της ζωής μου) τώρα μπορείτε να μάθετε και εσείς να μιλάτε έτσι.

Η ΗΒΟ σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο εκπαιδευτικών βιβλίων «Living Languages» δημιούργησε το πρώτο λεξικό για τη διάλεκτο των Ντοθράκι.

Πρόκειται για ένα βιβλίο 120 σελίδων που περιέχει κοινές φράσεις, τεχνικές προφοράς, λεξιλόγιο, δηλαδή λίγο πολύ ότι θα περίμενε κανείς να βρει σε μια ένα βιβλίο ξένων γλωσσών.

Συνοδεύεται επίσης και από ένα CD και μπορεί κανείς να το παραγγείλει στο online κατάστημα της ΗΒΟ για 19.90 δολάρια, ενώ ετοιμάζεται επίσης και διαδικτυακό διαδραστικό μάθημα με κόστος μόλις 30 δολάρια καθώς και σχετικό application για iOS.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Game of Thrones HBO λεξικό Dothraki γλώσσα Dothraki Khal Drogo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ