To Renault Eolab είναι το γαλλικό αυτοκίνητο του 1 λίτρου - iefimerida.gr

To Renault Eolab είναι το γαλλικό αυτοκίνητο του 1 λίτρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Renault Eolab μπορεί να θεωρηθεί και ως η γαλλική απάντηση στο VW XL1 και μάλιστα μια πιο προσγειωμένη και ρεαλιστική απάντηση, με ένα κανονικό σχήμα και θέσεις για μέχρι και πέντε επιβάτες.

Προκειμένου οι μηχανικοί των Γάλλων να πετύχουν την κατανάλωση του 1 λίτρου για κάθε 100 χιλιόμετρα έχουν ενσωματώσει στο Eolab περίπου 100 τεχνολογικές καινοτομίες, ενώ από εκεί και πέρα έχουν δώσει έμφαση στη μείωση το βάρους, στην αεροδυναμική και στην τεχνολογία Z.E. Hybrid.

Έτσι για τη μείωση του βάρους στα 955 κιλά, μείον 400 κιλά σε σχέση με το Clio που έχει παραπλήσιες διαστάσεις, χρησιμοποιήθηκαν μεταξύ άλλων οροφή από μαγνήσιο και ένα ιδιαίτερα λεπτό παρμπρίζ., ενώ ο συντελεστής οπισθέλκουσας Cd έχει την εξαιρετική τιμή 0,235.Το σύστημα πρόωσης αποτελείται από έναν 3κύλινδρο βενζίνης 1.000 κυβικών με 74 άλογα και έναν ηλεκτροκινητήρα 50 kW (67 ίπποι), που κινούν τους εμπρός τροχούς μέσω ενός κιβωτίου 3 σχέσεων.
Το Renault Eolab θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση στο Παρίσι, που θα ανοίξει τις πόρτες της σε μερικές ημέρες.

To Renault Eolab είναι το γαλλικό αυτοκίνητο του 1 λίτρου | iefimerida.gr 0
To Renault Eolab είναι το γαλλικό αυτοκίνητο του 1 λίτρου | iefimerida.gr 1
To Renault Eolab είναι το γαλλικό αυτοκίνητο του 1 λίτρου | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Renault EoLab
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ