Μποφίλιου για δολοφονία Φύσσα: Δεν θα είναι ο τελευταίος που πεθαίνει για τις ιδέες του και με ένα όραμα - iefimerida.gr

Μποφίλιου για δολοφονία Φύσσα: Δεν θα είναι ο τελευταίος που πεθαίνει για τις ιδέες του και με ένα όραμα

Μποφίλιου για δολοφονία Φύσσα: Δεν θα είναι κι ο τελευταίος που πεθαίνει για τις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ημέρα που χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακάς μαχαίρωσε και δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, η Νατάσσα Μποφίλιου έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook γράφοντας ότι μπορούμε όμως να συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε, να ουρλιάζουμε όχι στο φασισμό και να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έγραψε

"Ένα χρόνο πριν δολοφονήθηκε από τους φασίστες ο Παύλος Φύσσας. Δεν είναι ο πρώτος και δυστυχώς δε θα είναι κι ο τελευταίος που πεθαίνει για τις ιδέες του και με ένα όραμα απραγματοποίητο. Όσο κι αν λυπηθούμε, όσο κι αν ντραπούμε, όσο κι αν οργιστούμε, όσο κι αν πενθήσουμε, δε θα γυρίσει πίσω. Μπορούμε όμως να συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε, να ουρλιάζουμε όχι στο φασισμό και να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε.

Δεν επιτρέπεται ποτέ να ξεχνάμε, μέσα σε αυτό το βάλτο που λέγεται, εμείς κι ο κόσμος μας, εκείνους που σήκωσαν και σηκώνουν στην πλάτη τους με τη ζωή τους, τη ζωή μας. Αν στερέψουμε από σθένος, από ήρωες κι από αγώνες είμαστε όλοι τελειωμένοι. Όσοι έφυγαν ας γίνουν το λάβαρο, το καθήκον κι η έμπνευση μιας καθημερινής προσωπικής επανάστασης. Για να σταματήσουμε πια να μετράμε τα χρόνια με το αίμα και τα κορμιά. Κι ίσως να γίνουμε όλοι αδερφοί. Κάποτε.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ