O Αστέρας πήρε ισοπαλία στην Κωνσταντινούπολη -Ηττα για τον Παναθηναϊκό στο Europa League - iefimerida.gr

O Αστέρας πήρε ισοπαλία στην Κωνσταντινούπολη -Ηττα για τον Παναθηναϊκό στο Europa League

O Αστέρας πήρε ισοπαλία στην Κωνσταντινούπολη -Ηττα για τον Παναθηναϊκό στο Euro
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ορθιος στάθηκε ο Αστέρας Τρίπολης στην Κωνσταντινούπολη, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας από την Μπεσίκτας για το Europa League (1-1). Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Λεωφόρο από την Ντιναμό Μόσχας (1-2).

Ο Αστέρας κατάφερε στο φινάλε να μην φύγει με άδεια χέρια από την Τουρκία. Η Μπεσίκτας προηγήθηκε στο 33' με τον Τόρε, αλλά οι Αρκάδες πήραν ένα σημαντικό βαθμό στο ντεμπούτο τους στους ομίλους της διοργάνωσης χάρη στο γκολ του Φακούντο Παρά στο 88'. Επόμενη αντίπαλος του Αστέρα θα είναι η Παρτιζάν, την οποία θα αντιμετωπίσει στις 2 Οκτωβρίου.

Μπεσίκτας (Σλάβεν Μπίλιτς): Τολγκά, Νέσιπ, Μότα, Φράνκο, Σίβοκ, Χάτκινσον, Κάβλακ, Ογκουζχάν (Σόσα 69'), Τόρε, Σαχάν (Κερίμ 85'), Μουσταφά (Τοσούν 29).

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης (Μουνάφο 77'), Σανκαρέ, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ρόλε, Μπαντιμπανγκά (Πάρα 69'), Μάσα, Μπαράλες (Γιαννιώτας 85').

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν... πρόλαβε να αποφύγει την ήττα από τη Ντιναμό Μόσχας. Οι Ρώσοι άνοιξαν το σκορ με τον Κοκόριν στο 40', ενώ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου (49') διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ιόνοφ. Η απάντηση ήρθε από τον Θανάση Ντίνα, ο οποίος μείωσε στο 64' σε 2-1 για τον Παναθηναϊκό, αλλά παρά τις ευκαιρίες που έχασαν οι «πράσινοι» δεν έφτασαν στην ισοφάριση.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Λαγός (75' Πέτριτς), Πράνιτς (80' Κουτρουμπής), Ζέκα, Καρέλης, Ντίνας, Κλωναρίδης (59' Δώνης)

Ντιναμό Μόσχας: Γκαμπούλοφ, Μπίτνερ (70' Γκρανάτ), Σαμπά, Ντάγκλας, Μανόλεφ, Ιόνοφ, Γιουσούποφ, Ντζούντζακ, Νομπόα, Κουράνι (90' Προυντνίκοφ), Κοκόριν (88' Χούμποτσαν)

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ