Απίστευτο: Βρήκε το κλεμμένο του αυτοκίνητο μετά από... 46 χρόνια! - iefimerida.gr

Απίστευτο: Βρήκε το κλεμμένο του αυτοκίνητο μετά από... 46 χρόνια!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Του έκλεψαν το αμάξι το 1968 και το βρήκε μετά από 46 ολόκληρα χρόνια! Ο 82χρονος σήμερα Ιβάν Σνάιντερ δεν πίστευε στ' αυτιά του, όταν οι τελωνειακές αρχές της Καλιφόρνιας του ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν την πολυτελή δίπορτη Jaguar που του είχαν κλέψει τον Μάρτιο του 1968 έξω από το σπίτι του στο Μανχάταν.

«Είναι θαύμα, θαύμα! Ήμουν 36 χρονών τότε και σήμερα είμαι 82» είπε ο συνταξιούχος δικηγόρος από τη Νέα Υόρκη, που πλέον έχει εγκατασταθεί στη Φλόριντα.

Η σπορ Jaguar ΧΚΕ (μοντέλο του 1967) ήταν το αγαπημένο του αυτοκίνητο. «Καμιά φορά, τα Σαββατοκύριακα, σηκωνόμουν στις 4 ή 5 το πρωί για να την οδηγήσω στον αυτοκινητόδρομο με 140-160 χιλιόμετρα» είπε και φυσικά είχε πιστέψει ότι δεν θα βρεθεί ποτέ.

Το πολυτελές αυτοκίνητο που πλέον φέρει έντονα σημάδια σκουριάς, βρέθηκε μετά από έναν τυπικό έλεγχο τελωνειακών για τον εντοπισμό κλεμμένων οχημάτων, στο φορτίο ενός πλοίου που επρόκειτο να αναχωρήσει από το Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας με προορισμό την Ολλανδία.

Το 1968 στοίχισε 5.000 δολάρια, σήμερα υπολογίζεται σε περίπου 23.600 δολάρια, ενώ οι Jaguar που είναι σε άψογη κατάσταση μπορεί να φτάσουν ακόμη και τις 100.000.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ