Μυστηριώδης άνδρας δίνει 30 εκατ. για να μάθει ποιος έριξε το Boeing στην Ουκρανία -Για όποιον προσφέρει πληροφορίες - iefimerida.gr

Μυστηριώδης άνδρας δίνει 30 εκατ. για να μάθει ποιος έριξε το Boeing στην Ουκρανία -Για όποιον προσφέρει πληροφορίες

Μυστηριώδης άνδρας δίνει 30 εκατ. για να μάθει ποιος έριξε το Boeing στην Ουκραν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο μήνες έχουν περάσει και το μυστήριο παραμένει για τις συνθήκες υπό τις οποίες καταρρίφθηκε το Boeing της Malaysia Airlines στην Ουκρανία. Τώρα, ένας μυστηριώδης άνδρας προσφέρει αμοιβή μαμούθ σε όποιον του δώσει πληροφορίες για τον υπαίτιο της τραγωδίας που οδήγησε στο θάνατο 298 ανθρώπους.

Μία γερμανική εταιρεία ιδιωτικών ντετέκτιβ ανακοίνωσε ότι ένας μυστηριώδης πελάτης της προσφέρει 30 εκατομμύρια δολάρια, υποστηρίζοντας ότι τα χρήματα έχουν ήδη κατατεθεί στη Ζυρίχη. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι ούτε τα στελέχη της δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο συγκεκριμένος πελάτης, που τους πλησίασε χρησιμοποιώντας αρκετούς μεσολαβητές.

Ο Τζόσεφ Ρες, διευθυντής της εταιρείας, δήλωσε στο γερμανικό περιοδικό Capitalthat ότι ήδη οι ίδιοι έχουν λάβει πάνω από 50.000 δολάρια για τις υπηρεσίες τους, ενώ έχουν δεσμεύσει 650.000 δολάρια τα οποία θα εισπράξουν αν καταφέρουν να εντοπίσουν κάποιον που θα δώσει πληροφορίες. Μάλιστα η εταιρεία δεσμεύεται ότι όλα θα γίνουν υπό απόλυτη μυστικότητα και θα προσφέρει στον πληροφοριοδότη μία νέα ταυτότητα.

Αυτά που θέλει να μάθει ο μυστηριώδης πελάτης είναι ποιος έριξε το Boeing, ποιος έδωσε την εντολή, ποιος συγκάλυψε την κατάρριψη και τι απέγινε το όπλο που χρησιμοποιήθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ