Η Brooksbrothers ντύνει τον Ολυμπιακό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά - iefimerida.gr

Η Brooksbrothers ντύνει τον Ολυμπιακό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για 3η χρονιά, συνεχίζεται με επιτυχία η συνεργασία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την Brooks brothers, η οποία είναι και για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ο επίσημος προμηθευτής πολιτικής ενδυμασίας της ομάδας.Οι παίκτες της κορυφαίας ελληνικής ομάδας, το προπονητικό team καθώς και τα Στελέχη, θα φορούν και φέτος, ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά ρούχα της BROOKS BROTHERS, που την καθιστούν συνώνυμο της ποιοτικής ανδρικής ένδυσης παγκοσμίως : το φημισμένο κοστούμι Brookscool σε γκρι απόχρωση, το μοναδικό non-iron πουκάμισο και την- ειδικά κατασκευασμένη για τον Ολυμπιακός-μεταξωτή κόκκινη γραβάτα της Brooks brothers, που φέρει διακριτικά κεντημένο το σήμα της ομάδας.

Η ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας, επισφραγίστηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2014, σε ειδική εκδήλωση/ φωτογράφηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», παρουσία εκπροσώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Brooks brothers.

Ο Πρόεδρος της Brooks brothers κος Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, συνεχάρη την ομάδα για την μεγαλειώδη επιτυχία της επί της Ατλέτικο Μαδρίτης και επεσήμανε ότι «η Brooks brothers παραδοσιακά –εδώ και δύο σχεδόν αιώνες- ντύνει αυτούς που βρίσκονται στην κορυφή». Τέλος, ευχήθηκε μια επιτυχημένη πορεία και φέτος στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στο Champions League.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κος Γιάννης Βρέντζος, ευχαρίστησε την Brooks brothers για τη συνεργασία και τη συμβολή της στην άψογη εικόνα της ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ