Βιώσιμη λύση για τα οικονομικά του Πειραιά αναζητεί ο Γ. Μώραλης - Τα δάνεια-θηλιά φτάνουν τα 131 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Βιώσιμη λύση για τα οικονομικά του Πειραιά αναζητεί ο Γ. Μώραλης - Τα δάνεια-θηλιά φτάνουν τα 131 εκατ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βιώσιμη λύση για τον υπερχρεωμένο Πειραιά, τα δάνεια του οποίου φθάνουν τα 131 εκατομμύρια ευρώ, αναζήτησε ο νέος δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Αλέξανδρο Κρητικό και τον αντιπρόεδρο Χρήστο Μήτρεντσε.

«Σκοπός της νέας δημοτικής αρχής είναι να υπάρξει μια βιώσιμη λύση για τα χρέη του παρελθόντος, που αποτελούν μεγάλο βάρος για το δήμο Πειραιά και τους δημότες. Όλες οι προσπάθειές μας έχουν ως κύριο στόχο την οικονομική εξυγίανση και τη διασφάλιση της αναπτυξιακής προοπτικής του δήμου Πειραιά» δήλωσε ο κ. Μώραλης αμέσως μετά την συνάντηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος δήμαρχος θα υποβάλει σύντομα συγκεκριμένη πρόταση προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ