Σύγχρονο Κωσταλέξι στην Καλλιθέα -Στη φυλακή η 77χρονη που υποτίθεται ότι φρόντιζε την Μαρία - iefimerida.gr

Σύγχρονο Κωσταλέξι στην Καλλιθέα -Στη φυλακή η 77χρονη που υποτίθεται ότι φρόντιζε την Μαρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακρίτρια και εισαγγελέας στην 77χρονη που υποτίθεται ότι φρόντιζε την 36χρονη Μαρία σε άθλιες συνθήκες σε διαμέρισμα της Καλλιθέας.

Η Μαρία που νοσηλεύεται μέχρι σήμερα στον Ερυθρό Σταυρό είναι κατάκοιτη εδώ και 16 χρόνια, ενώ τα τελευταία 14 υποτίθεται ότι την φρόντιζε η 77χρονη κατηγορουμένη.
Σήμερα η 77χρονη υποστήριξε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο και πώς φρόντιζε την Μαρία. Οσο για το φωταγωγό όπου βρέθηκε η Μαρία υποστήριξε ότι την έβγαζε εκεί τους καλοκαιρινούς μήνες γιατί έκανε ζέστη.

Ερωτηθείσα για το σπίτι της Μαρίας που είχε περάσει στην κυριότητά της υποστήριξε ότι αυτό της το έδωσε η Μαρία για τη φροντίδα που της παρείχε και πως η ίδια είχε σπίτι να μείνει και δεν ανάγκασε την Μαρία να της το μεταβιβάσει.

Ο επίσης κατηγορούμενος ανιψιός της 77χρονης υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας που τον βαρύνει. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του μια φορά τη μήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νοσοκομείο Μαρία Καλλιθέα Κωσταλέξι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ