Χαβιάρι, άνετα κρεβάτια και λουξ μπάνιο -Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές σουίτες αεροπλάνων [εικόνες] - iefimerida.gr

Χαβιάρι, άνετα κρεβάτια και λουξ μπάνιο -Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές σουίτες αεροπλάνων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι κουραστικές οι αεροπορικές πτήσεις; Ναι, αλλά όχι για όλους! Υπάρχουν επιβάτες, πρώτης θέσης φυσικά, που βιώνουν μια ξεχωριστή εμπειρία ταξιδεύοντας με τα υπερπολυτελή αεροπλάνα των μεγάλων εταιρειών.

Και φυσικά οι συγκεκριμένοι τυχεροί δεν είναι εγκλωβισμένοι σε ένα στενό κάθισμα, αλλά μπορούν να κοιμηθούν σε άνετα κρεβάτια, να φρεσκαριστούν κάνοντας ένα μπάνιο, να δουν τηλεόραση, να δουλέψουν κατά τη διάρκεια της πτήσης και φυσικά να γευτούν υψηλές γεύσεις που περιλαμβάνουν χαβιάρι, σαμπάνια, τροπικά φρούτα και εκλεκτά εδέσματα.

Το εξειδικευμένο Flighfox έφτιαξε τη λίστα με τις ωραιότερες σουίτες αεροπλάνων με την Singapore Airlines να πάίρνει την πρώτη θέση και την ακολουθούν οι Cathay Pacific, Emirates και Etihad.

Φυσικά όλα αυτά έχουν το αντίστοιχο, ακριβό, αντίτιμο. Άλλωστε δεν προορίζονται για την πλειοψηφία των επιβατών, αλλά για μια συγκεκριμένη -μικρή- μερίδα εκλεκτών πελατών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αεροπλάνα Singapore Airlines σουίτες Etihad Airways
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ