Ο Λοβέρδος δίδαξε... ιστορία - «Επιστροφή» στα θρανία για τον υπουργό Παιδείας - iefimerida.gr

Ο Λοβέρδος δίδαξε... ιστορία - «Επιστροφή» στα θρανία για τον υπουργό Παιδείας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα θρανία... επέστρεψε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, το βράδυ της Τρίτης, καθώς πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο 2ο Εσπερινό ΓΕΛ Αθηνών στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Εκεί αφού πρώτα παρακολούθησε λίγο από την παράδοση της Ιστορίας Κατεύθυνσης, την οποία δίδασκε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, σηκώθηκε στην έδρα και συμμετείχε στην παράδοση του μαθήματος.

Στα σχολικά θρανία όπου κάθισε άκουσε τα όνειρα των μαθητών για επαγγελματική αποκατάσταση, ενώ σε συνομιλία του με τον διευθυντή του σχολείου δέχθηκε τις παρατηρήσεις για τις ελλείψεις σε βιβλία, καθώς τα τμήματα μέχρι και λίγο πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς ήταν υπό διαμόρφωση και δεν υπήρχε σαφής εικόνα για τον αριθμό των μαθητών στο σχολείο. Τέλος,επισημάνθηκαν και οι ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό.

Ο Λοβέρδος δίδαξε... ιστορία - «Επιστροφή» στα θρανία για τον υπουργό Παιδείας | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ