Ο ΣΥΡΙΖΑ απλώνει δίχτυα -Μίμης Ανδρουλάκης, Πανούσης, Μπόλαρης σε εκδήλωση την Τετάρτη - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ απλώνει δίχτυα -Μίμης Ανδρουλάκης, Πανούσης, Μπόλαρης σε εκδήλωση την Τετάρτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ να ζήτησε αυτοδυναμία αλλά με δεδομένους τους πολιτικούς συσχετισμούς όπως αυτοί καταγράφονται στις δημοσκοπήσεις, η Κουμουνδούρου αναγκάζεται να επιταχύνει το εγχείρημα των πολιτικών συμμαχιών, τόσο για να ακυρώσει τη δυνατότητα εκλογής Προέδρου από την παρούσα Βουλή αλλά και για να σχηματίσει Κυβέρνηση την επαύριο των εκλογών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για αύριο έχει προγραμματιστεί εκδήλωση της πολιτικής κίνησης του Οδυσσέα Βουδούρη «Κοινωνία Πρώτα» στην οποία θα λάβουν μέρος οι βουλευτές Μάρκος Μπόλαρης, Γιάννης Πανούσης, Μίμης Ανδρουλάκης, Δημήτρης Βίτσας και άλλοι. Θέμα της εκδήλωσης: «Αριστερά-Κεντροαριστερά, ποια η σχέση;».

Ο ίδιος ο κ.Βουδούρης δήλωσε στο real ότι «ανέλαβε την πρωτοβουλία για μια ανοιχτή δημόσια συζήτηση για το πώς μπορεί να χτιστεί μια μεγάλη συμμαχία δημοκρατικών αριστερών προοδευτικών δυνάμεων. Αυτός είναι ο στόχος της εκδήλωσης που οργανώνουμε την Τετάρτη, να μπουν οι βάσεις για μια ευρεία συμμαχία ανατροπής της πολιτικής που διαλύει την ελληνική κοινωνία . Η κρισιμότητα της στιγμής απαιτεί καθαρές επιλογές. Δεν μπορούν να αυτοχαρακτηρίζονται Κεντροαριστεροί οι συνιστώσες του Αντώνη Σαμαρά. Για κάθε Κεντροαριστερό ο δρόμος σήμερα δείχνει Αριστερά».

Την ίδια ώρα ο Γιάνηνης Μπαλάφας δήλωσε στο mega ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείει τη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Ελληνες , αλλά και η Θεοδώρα Τζάκρη στο real απάντησε ότι το θέμα θα κριθεί την ώρα που θα προκύψει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ