Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τουιτάρει σχεδιάγραμμα για τη μείωση της γραφειοκρατίας στην έκδοση ταυτότητας [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τουιτάρει σχεδιάγραμμα για τη μείωση της γραφειοκρατίας στην έκδοση ταυτότητας [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Με προσεκτικά, σταθερά βήματα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για μείωση της γραφειοκρατίας & διευκόλυνση της ζωής των πολιτών», είναι η φράση που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης την οποία συνόδευε και με ένα σχεδιάγραμμα.

Πρόκειται για το σχέδιο του υπουργείο στην προσπάθεια μείωσης της γραφειοκρατίας και της ταλαιπωρίας των πολιτών στις συναλλαγές τους με τις Δημόσιες Υπηρεσίες. Είναι το σχεδιάγραμμα για τις αλλαγές στην έκδοση ταυτοτήτων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τουιτάρει σχεδιάγραμμα για τη μείωση της γραφειοκρατίας στην έκδοση ταυτότητας [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ