Η Λίντσεϊ Λόχαν πήγε σε πάρτι για τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» ντυμένη ανάλογα -Φορούσε μόνο το κομπινεζόν της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Λίντσεϊ Λόχαν πήγε σε πάρτι για τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» ντυμένη ανάλογα -Φορούσε μόνο το κομπινεζόν της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε εμφάνιση της Λίντσεϊ Λόχαν συζητείται. Ή γιατί μαλώνει, ή γιατί είναι μεθυσμένη, ή γιατί... πέφτει. Η τελευταία της πάντως εμφάνιση συζητήθηκε λόγω της ενδυματολογικής της επιλογής.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός εμφανίστηκε στο πάρτι της συγγραφέα των «50 Αποχρώσεων του Γκρι Ελ Τζέιμς στο Λονδίνο, φορώντας μόνο το... κομπινεζόν της. Ή με ένα φόρεμα τελοσπάντων που παρέπεμπε σε κομπινεζόν: Μαύρο σατέν με δαντέλα στο μπούστο και στο τελείωμα θα μπορούσε άνετα να πωλείται στα καταστήματα εσωρούχων ως σέξι νυχτικό.

Ωστόσο, τα φορέματα που παραπέμπουν σε νυχτικά-κομπινεζόν θεωρούνται τελευταία λέξη της μόδας και δεν είναι λίγες οι κυρίες που τα επιλέγουν. Εκτός από φορέματα στη μόδα είναι και τα μπλουζάκια του ίδιου τύπου τα οποία μάλιστα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στις γυναίκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ