Διάσημος ηθοποιός εξομολογείται: Αρχίζω να πίνω στις 10 το πρωί -Φθάνω έως και 14 μπουκάλια κρασί την ημέρα - iefimerida.gr

Διάσημος ηθοποιός εξομολογείται: Αρχίζω να πίνω στις 10 το πρωί -Φθάνω έως και 14 μπουκάλια κρασί την ημέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λεπτομέρειες για την... καθημερινότητά του έδωσε σε πρόσφατη συνέντευξη πασίγνωστος Γάλλος ηθοποιός, ο οποίος παραδέχεται ότι πίνει λίγο παραπάνω. Για την ακρίβεια μπορεί να φθάσει και τα 14 μπουκάλια κρασί την ημέρα.Ο λόγος για τον επιβλητικό Ζεράρ Ντεπαρντιέ ο οποίος σταμάτησε να απασχολεί την κοινή γνώμη με την υπηκοότητά του και αποφάσισε να ενημερώσει για τις συνήθειές του.

Μιλώντας στην Mirror τονίζει ότι ξεκινάει να πίνει λίγο πριν τις 10 το πρωί.

«Η μέρα μου ξεκινάει με σαμπάνια ή κόκκινο κρασί λίγο πριν τις 10. Μετά ακολουθεί και πάλι σαμπάνια» λέει και συνεχίζει: «Το απόγευμα προτιμώ τη σαμπάνια και τη μπύρα και ακολουθεί πάντα ένα μπουκάλι κρασί. Αργά το βράδυ η καλύτερη επιλογή είναι η βότκα ή το ουίσκι».

Παρόλα αυτά ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν είναι πότε μεθυσμένος κι αυτό το καταφέρνει με το να ξεκλέβει δεκάλεπτα ύπνου.

Ο 65χρονος ηθοποιός είπε ακόμα: «Οταν βαριέμαι, πίνω. Ομως μετά την επέμβαση μπάι πας που έκανα αλλά και τα υψηλά ποσοστά χοληστερόλης, πρέπει να είμαι περισσότερο προσεκτικός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ