Μπουτάρης: Σαν τούρκικο σίριαλ είναι η Αμφίπολη -Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά - iefimerida.gr

Μπουτάρης: Σαν τούρκικο σίριαλ είναι η Αμφίπολη -Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά

Μπουτάρης: Σαν τούρκικο σίριαλ είναι η Αμφίπολη -Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που έχει έρθει στη δημοσιότητα η πορεία των ανασκαφών στην Αμφίπολη εξέφρασε ο Γιάννης Μπουτάρης. Μάλιστα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έριξε και ένα «καρφί» για την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στο σημείο, υπονοώντας ότι ο πρωθυπουργός βιάστηκε να στρέψει εκεί τα φώτα.

«Οταν ο Ανδρόνικος έκανε τις σημαντικές ανακαλύψεις στη Βεργίνα, ο τότε πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Καραμανλής, έκανε έναν χρόνο να επισκεφτεί τη Βεργίνα. Εδώ ξαφνικά ανακαλύπτουμε ιστορίες», είπε ο κ. Μπουτάρης από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης. «Σαν τούρκικο σίριαλ είναι η Αμφίπολη. Αναρωτιόμαστε τι θα βρούμε κάθε μέρα. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά», συμπλήρωσε, σύμφωνα με το thestival.gr.

O δήμαρχος Θεσσαλονίκης όμως δεν σταμάτησε εκεί, συγκρίνοντας τις δύο περιπτώσεις των σπουδαίων αρχαιολογικών ευρημάτων. «Μετά την επίσκεψη του Καραμανλή στη Βεργίνα, ο τότε πρωθυπουργός έδωσε τα πολλά κονδύλια κι έγιναν ανασκαφές. Να έχουμε σοβαρότητα. Είναι ντροπή σε μια χώρα που βρίθει τέτοιων ευρημάτων να περνάμε τέτοιες καταστάσεις», πρόσθεσε ο κ. Μπουτάρης.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ