Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ: Οταν η κυβέρνηση μιλούσε για 700.000 θέσεις εργασίας δεν ήταν λαϊκισμός; - iefimerida.gr

Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ: Οταν η κυβέρνηση μιλούσε για 700.000 θέσεις εργασίας δεν ήταν λαϊκισμός;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ικανοποιημένοι δηλώνουν στην Κουμουνδούρου από τον απόηχο της παρουσίας Τσίπρα στη ΔΕΘ, καθώς όπως λένε «για πρώτη φορά παρουσιάστηκε ένα πρόγραμμα από άλλη οπτική για την επανεκκίνηση της Οικονομίας, και απόλυτα κοστολογημένο».Σημείο κλειδί για την Κουμουνδούρου αποτελεί το γεγονός ότι το πρόγραμμα δεν βασίζεται στη δημιουργία ελλειμμάτων αλλά στην ανακατανομή υπαρχόντων πόρων μέσα από το ΕΣΠΑ και το ΤΧΣ, όταν την ίδια ώρα στην Ευρώπη υπάρχουν φωνές που ζητούν την ανοχή σε νέα ελλείμματα για την επανεκκίνηση των οικονομιών.

«Οταν η Κυβέρνηση μιλούσε για δημιουργία 700.000 θέσεων εργασίας ήταν ορθολογισμός και τώρα ΄που εμείς μιλάμε για χρηματοδότηση μέσω υπαρχόντων κονδυλίων (ΕΣΠΑ) είμαστε λαϊκιστές?» αναρωτιέται στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με λόγο στον οικονομικό σχεδιασμό και συμπληρώνει «η Κυβέρνηση διέρρεε ότι θα ζητήσει από την Τρόικα 100 δόσεις στις οφειλές προκειμένου να μπορέσουν οι φορολογούμενοι να αποπληρώνουν. Τώρα που εμεί ςμε Σεισάχθεια μιλάμε για 84 δόσεις είμαστε πάλι λαϊκιστές? Ας αποφασίσουν τέλος πάντων για ποιό πράγμα θα μας ασκούν κριτική»

Για την πιθανή αλλαγή εκλογικού νόμου: Δείχνει τον πανικό τους για την επερχόμενη συντριβή

Σχολιάζοντας την διαφαινόμενη πρόθεση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ ν' ανοίξει θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου με κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών τα ίδια στελέχη δήλωναν.
«Αυτές οι κινήσεις δείχνουν τον πανικό που τους έχει καταλάβει απέναντι στην επερχόμενη συντριβή. Αν όντως θέλουν αλλαγή εκλογικού νόμου, εδώ είμαστε. Ας φέρουν στη Βουλή απλή αναλογική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ