Το Ποτάμι εναντίον... όλων: Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Το Ποτάμι εναντίον... όλων: Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ

Το Ποτάμι εναντίον... όλων: Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για φαρσοκωμωδία του παλαιοκομματικού συστήματος μιλά «Το Ποτάμι», εξαπολύοντας επίθεση κατά πάντων: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.Σε ανακοίνωση του το κόμμα που ίδρυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, εγκαλεί τα κόμματα της συγκυβέρνησης αλλά και την αξιωματική αντιπολίτευση για την παροχολογία και την στάση τους στο θέμα εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σε μια καυστική αναφορά για τους «γαλάζιους κυβερνητικούς που τώρα εξανίστανται με την επιπολαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ» το Ποτάμι τους καλεί να θυμηθούν ότι «πριν γίνουν υπουργοί ήταν και αυτοί στελέχη του αντιμνημονιακού μετώπου».

Από τα πυρά του Σταύρος Θεοδωράκη δεν ξεφεύγουν ούτε οι αντιδράσεις της Χ. Τρικούπη: «Ο Αλέξης Τσίπρας είπε όντως στη Θεσσαλονίκη "λεφτά υπάρχουν", αλλά οι "κορυφαίοι" του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να παριστάνουν τους έκπληκτους,! Ήταν η επίσημη προεκλογική πολιτική του ΠΑΣΟΚ και κανείς τότε δεν αντέδρασε, ούτε βέβαια ο κ. Βενιζέλος παρότι γνώριζε - με λεπτομέρειες - ότι η χώρα ήταν με το ένα πόδι στη χρεοκοπία» αναφέρει δηκτικά το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του. Επιπλέον, καλεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να «μην πανηγυρίζουν» γιατί «αντιγράφουν τους Νεοδημοκράτες» ενώ καλεί τα γαλάζια στελέχη «να μην εξανίστανται, η ασέβεια στο πνεύμα του Συντάγματος ήταν δική τους πρακτική».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ποταμιού, «τόσο στο θέμα της παροχολογίας όσο και σε αυτό της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και επί των οικονομικών θεμάτων, όλοι ως αξιωματική αντιπολίτευση τα ίδια υπόσχονται».

Και καταλήγει το Ποτάμι: «Είναι παλιά, λοιπόν, η φαρσοκωμωδία του παλαιοκομματικού συστήματος, κομμάτι του οποίου είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ που όσο πλησιάζει την εξουσία, δείχνει ότι δεν έχει μάθει τίποτα και δεν έχει ξεχάσει τίποτα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ