Στη φυλακή θα μείνει η Αρετή Τσοχατζοπούλου -Απερρίφθη η αίτηση αποφυλάκισης - iefimerida.gr

Στη φυλακή θα μείνει η Αρετή Τσοχατζοπούλου -Απερρίφθη η αίτηση αποφυλάκισης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ψήφους 3-2 το Πενταμελές Τμήμα Αναστολών απέρριψε την πρόταση του εισαγγελέα Παναγιώτη Αγγελόπουλου για την αναστολή της ποινής της Αρετής Τσοχατζοπούλου και την αποφυλάκισή της για ανθρωπιστικούς λόγους.

Ο εισαγγελέας είχε καταθέσει αυτή την πρόταση καθώς η Αρετή Τσοχατζοπούλου είναι μητέρα τριών παιδιών, εκ των οποίων το ένα έχει πρόβλημα υγείας και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. Μάλιστα η ίδια ανέφερε «Δώστε μου την ευκαιρία να είμαι κοντά στα παιδιά μου».

Η κόρη του Άκη Τσοχατζοπούλου, έχει καταδικασθεί πρωτοδίκως σε 12ετή ποινή κάθειρξης, στο πλαίσιο της υπόθεσης για τις μίζες από τα εξοπλιστικά, η εκδίκαση της οποίας σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο Αθηνών αναμένεται στις 10 Οκτωβρίου. Η Τσοχατζοπούλου έχει υποβάλει ξανά αίτημα αναστολής της ποινής της, το οποίο απερρίφθη και κρατείται στις φυλακές Θηβών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ