Ακόμη και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ προσπαθεί να πείσει τους Σκωτσέζους: Μείνετε μαζί μας! [εικόνα] - iefimerida.gr

Ακόμη και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ προσπαθεί να πείσει τους Σκωτσέζους: Μείνετε μαζί μας! [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ημέρες πριν από το κρίσιμο δημοψήφισμα στη Σκωτία που θα κρίνει το κατά πόσο θα μείνει εντός της Μεγάλης Βρετανίας ή όχι, οι βρετανοί βάζουν λυτούς και δεμένους να πείσουν υπέρ της ανάγκης του «ΟΧΙ». Βάζουν ακόμα και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να κάνει... παιχνίδι!

Ο πρώην άσος της εθνικής ομάδας και ένας εκ των πλέον γνωστών βρετανών ανά τον κόσμο δημοσίευσε δημόσια επιστολή και απευθύνεται προς όλους τους σκωτσέζους ψηφοφόρους ζητώντας τους ευθαρσώς: «ελάτε να μείνουμε μαζί! Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν».

Για να τους πείσει, χρησιμοποιεί μια γλώσσα που παραπέμπει ευθέως στο πατριωτικό συναίσθημα και στο πώς εκείνος το ένιωσα αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Μεγάλης Βρετανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Η απόφαση είναι δική σας, δεν θα σας πω εγώ τι να κάνετε», γράφει στο γράμμα του ο «Μπεκς», «αλλά πρέπει να ξέρετε ότι η απόφασή σας θα επηρεάσει όλους μας στη Μ. Βρετανία. Υπάρχει ένας κοινός δεσμός ανάμεσά μας και το είδα όταν αγωνιζόμουν, σε πάρα πολλούς σκωτσέζους συμπαίκτες μου, αλλά και σε σκωτσέζους οπαδούς. Ήταν το ίδιος πάθος και η υπερηφάνεια που κυριαρχούσε σε όλους μας».

Τώρα, αν θα ακούσουν οι σκωτσέζοι τον Μπέκαμ, μένει να φανεί σε λίγες ημέρες. Πάντως, αυτός το «βασιλικό» καθήκον του το έκανε...

Ιδού και το γράμμα δια χειρός Ντέιβιντ

Ακόμη και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ προσπαθεί να πείσει τους Σκωτσέζους: Μείνετε μαζί μας! [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ