Αγρια επεισόδια στον αγώνα Ηρόδοτος-Εθνικός -Διασωληνωμένος, σε κώμα, ένας οπαδός - iefimerida.gr

Αγρια επεισόδια στον αγώνα Ηρόδοτος-Εθνικός -Διασωληνωμένος, σε κώμα, ένας οπαδός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισοδιακή ήταν η πρεμιέρα στη Γ' Εθνική και στο γήπεδο της Αλικαρνασσού, εκεί όπου ο Ηρόδοτος αντιμετώπιζε τον Εθνικό. Οι εξέδρες μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης, ενώ ένας φίλαθος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο αγώνας διακόπηκε στο 75’ (με το σκορ στο 0-0), λόγω επεισοδίων που προκάλεσαν Ολα ξεκίνησαν, όταν σύμφωνα με πληροφορίες οι οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν… ντου στους οπαδούς του Εθνικού.

Ο αγώνας διακόπηκε στο 75ο λεπτό, ενώ οι εξέδρες μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης. Φίλαθλος του Εθνικού φέρεται να υπέστη καρδιακό επεισόδιο και αμέσως διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 46χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης αποφάσισε να συνεχιστεί το ματς ύστερα από την διακοπή. Εν τέλει με γκολ του Καϊμακαρούδη στο 97' ο Ηρόδοτος πήρε την νίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τα επεισόδια έχει συληφθεί 27χρονος οπαδός.

Στο μεταξύ, δελτίο τύπου εξέδωσε το «Βενιζέλειο» νοσοκομείο επιβεβαιώνοντας την κρισιμότητα της κατάστασής του 47χρονου, ενημερώνοντας πως θα διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αθήνα ώστε να συνεχιστεί η θεραπεία του.

«Την Κυριακή στις 17:10 και σε ημέρα γενικής εφημερίας, διεκομίσθη στο Γ.Ν. "Βενιζέλειο", άνδρας 46 ετών σε βαριά γενική κατάσταση και πλήρη απώλεια συνειδήσεως, χωρίς να φέρει εμφανείς κακώσεις σώματος.

Υπεβλήθη άμεσα στο δέοντα έλεγχο και δια της αξονικής τομογραφίας διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος.

Μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, ενώ προετοιμάζεται η άμεση μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί στη δέουσα θεραπευτική αγωγή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη Ποδόσφαιρο εθνικός Γ' Εθνική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ