Εξαφανίστηκε αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας της Νιγηρίας -Αγνοείται τις τελευταίες 48 ώρες - iefimerida.gr

Εξαφανίστηκε αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας της Νιγηρίας -Αγνοείται τις τελευταίες 48 ώρες

Εξαφανίστηκε αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας της Νιγηρίας -Αγνοείται τις τελ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, που έκανε πτήση πάνω από τις περιοχές στις οποίες μαίνονται οι μάχες με την Μπόκο Χαράμ, αναζητά η Νιγηρία. Το Alpha Jet, στο οποίο επέβαιναν δύο πιλότοι, έχει εξαφανιστεί από τα ραντάρ τις τελευταίες 48 ώρες.

Το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει την Παρασκευή από τη βάση του Γιόλα, γύρω στις 09:45 τοπική ώρα, και επρόκειτο να επιστρέψει στη βάση του γύρω στο μεσημέρι της ίδιας ημέρας. «Εκτοτε όλες οι προσπάθειες να επικοινωνήσουμε με το αεροσκάφος δεν έχουν αποφέρει κανένα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του στρατού.

Ομάδες ειδικών και διάσωσης προσπαθούν να εντοπίσουν το αεροσκάφος και να έλθουν σε επαφή με το πλήρωμα. Αυτό που δεν διευκρινίστηκε ήταν αν το Alpha Jet μετείχε σε επιχειρήσεις εναντίον των ανταρτών της Μπόκο Χαράμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ