Μπακογιάννη: Εικονική πραγματικότητα οι εξαγγελίες Τσίπρα, αλλά ο λαός έπρεπε να τον ακούσει - iefimerida.gr

Μπακογιάννη: Εικονική πραγματικότητα οι εξαγγελίες Τσίπρα, αλλά ο λαός έπρεπε να τον ακούσει

Μπακογιάννη: Εικονική πραγματικότητα οι εξαγγελίες Τσίπρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και χαρακτήρισε ως εικονική πραγματικότητα τα όσα εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας από τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε ότι έπρεπε ο λαός να τον ακούσει και πρόσθεσε ότι ήταν λάθος η μη μετάδοση της ομιλίας του.

«Ο λαός ακούει, του αρέσουν, αλλά δεν είναι εφικτό και αυτό είναι το πρόβλημα», είπε η κ. Μπακογιάννη αναφερόμενη στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Πρόσθεσε ότι δεν είναι να βρεθούν τα 13,5 δισ. που σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα θα κοστίσει το πρόγραμμα τη στιγμή που η Αθήνα διαπραγματεύεται με την Τρόικα για το ύψος του δημοσιονομικού κενού.

Σχολιάζοντας το επίμαχο θέμα που προέκυψε με τη μετάδοση της ομιλίας από τη ΝΕΡΙΤ, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ότι θα ήταν «καλό να ακούσει ο ελληνικός λαός τον Τσίπρα», σημειώνοντας πως έχει «μεγάλη εμπιστοσύνη» στη νοημοσύνη των πολιτών και την ικανότητά τους να κατανοούν τι είναι υλοποιήσιμο και τι είναι ανέφικτο.

Ακόμη, η κ. Μπακογιάννη επανέλαβε την κριτική της για τον ΕΝΦΙΑ και ζήτησε σύγκληση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας για να συζητηθούν τα θέματα που προέκυψαν. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο Αντώνης Σαμαράς «έχει χρέος» να συγκαλέσει την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, καθώς μετά από χρόνια υπεύθυνης στάσης οι βουλευτές έχουν «προβληματισμούς» που «οφείλουμε να συζητήσουμε και να πάρουμε απαντήσεις».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ