Ο Ομπάμα έστειλε μπύρες στην πρεσβεία του Βελγίου -Το στοίχημα που έχασε ο Αμερικανός πρόεδρος [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ομπάμα έστειλε μπύρες στην πρεσβεία του Βελγίου -Το στοίχημα που έχασε ο Αμερικανός πρόεδρος [εικόνες]

Ο Ομπάμα έστειλε μπύρες στην πρεσβεία του Βελγίου -Το στοίχημα που έχασε ο Αμερι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που θα άρχιζαν οι Βέλγοι να πιστεύουν ότι ο Μπαράκ Ομπάμα δεν ξέρει να χάνει, ο Αμερικανός πρόεδρος θυμήθηκε το στοίχημα, όπως και την υποχρεώσή του να το ξεπληρώσει. Παρά την καθυστέρηση λοιπόν, έστειλε τις μπύρες που χρωστούσε στην πρεσβεία του Βελγίου.

Βέβαια, πέρασε αρκετός καιρός, αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για στοίχημα που αφορούσε το Μουντιάλ. Την αρχή είχε κάνει ο πρωθυπουργός του Βελγίου, Ελιο ντι Ρούπο, προκαλώντας τον Ομπάμα πριν από την αναμέτρηση των ΗΠΑ με τη χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Οι Βέλγοι κέρδισαν τον αγώνα και παρότι ο Ομπάμα δεν είχε απαντήσει στο Tweet-πρόκληση του πρωθυπουργού, αποφάσισε να ξεπληρώσει το στοίχημα. Ετσι, ο Λευκός Οίκος έστειλε δύο κιβώτια με μπύρες στην πρεσβεία του Βελγίου, οι οποίες συνοδεύονταν από ένα σημείωμα. «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Βελγίου για τη νίκη στη φάση των 16 στο Παγκόσμιο κύπελλο. Και σας ευχαριστούμε για την ευχάριστη και εξαιρετική βελγική μπύρα. Οι ΗΠΑ κρατούν το λόγο τους, οπότε ελπίζουμε οι φίλοι μας στην πρεσβεία στην Ουάσιγκτον να απολαύσουν αυτές τις μπύρες. Σαν Αμερικανοί, είμαστε πάντα ευγνώμονες για τη συνεργασία μας με τους Βέλγους συμμάχους, με εξαίρεση τον αγωνιστικό χώρο. Τα λέμε το 2018», έγραψε ο Ομπάμα.

Για του λόγου το αληθές, ο πρέσβης με τη σύζυγό του πόζαραν μπροστά στις μπύρες που θα πιουν στην... υγειά του Αμερικανού προέδρου.

Ο Ομπάμα έστειλε μπύρες στην πρεσβεία του Βελγίου -Το στοίχημα που έχασε ο Αμερικανός πρόεδρος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Ομπάμα έστειλε μπύρες στην πρεσβεία του Βελγίου -Το στοίχημα που έχασε ο Αμερικανός πρόεδρος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ