Κανονικά τελέστηκε ο αγιασμός στο ειδικό σχολείο Αγίου Δημητρίου -Τι απαντά ο διευθυντής - iefimerida.gr

Κανονικά τελέστηκε ο αγιασμός στο ειδικό σχολείο Αγίου Δημητρίου -Τι απαντά ο διευθυντής

Κανονικά ο αγιασμός στο ειδικό σχολείο Αγίου Δημητρίου -Τι απαντά ο διευθυντής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανονικά τελέστηκε ο αγιασμός στο ειδικό σχολείο Αγίου Δημητρίου το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο iefimerida.gr ο διευθυντής του σχολείου Σπύρος Κονταράκης.

Ο κ. Κονταράκης ανέφερε ότι ο αγιασμός έγινε παρουσία 74 μαθητών μαζί με τους γονείς τους, ενώ παρούσα ήταν και η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου.

Υπενθυμίζεται ότι μητέρα μαθητή στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Αγίου Δημητρίου, είχε αναφέρει ότι στο σχολείο δεν έγινε ο αγιασμός λόγω έλλειψης προσωπικού.

Να σημειωθεί πως στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Αγίου Δημητρίου, το οποίο είναι δημόσιο Σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, φοιτούν 180 έφηβοι μαθητές, ηλικίας από 13 έως 20 ετών, με νοητική υστέρηση, αυτισμό και πολυαναπηρίες, που έχουν τελειώσει ειδικό ή γενικό Δημοτικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχολείο αγιασμός Άγιος Δημήτριος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ