10η γιορτή μπύρας στο Φάληρο - iefimerida.gr

10η γιορτή μπύρας στο Φάληρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ετήσιο ραντεβού για τους λάτρεις της μπύρας δίνεται και φέτος στον προαύλιο χώρο του ΣΕΦ στο Φάληρο στην 10η Γιορτή Μπύρας.

Η 10η γιορτή μπύρας θα ανοίξει σήμερα τιςπόρτες της στον γνώριμο χώρο έξω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου από τις 31 Αυγούστου μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου θα στηθεί ένα υπάιθριο πανηγύρι στην λογική των γερμανικών Oktoberfest με πλούσια ποικιλία σε μπύρες κάθε προέλευσης αλλά και κιόσκια με grills για λαχταριστά κρεατικά (από γερμανικά λουκάνικα μέχρι ελληνικό κοντοσούβλι).

Στην γιορτή συμμετέχουν και γνωστές αθηναϊκές μπυραρίες όπως η Diver, ο Ζύθος κ.ά., αλλά και πλήθος εταιρειών παραγωγής μπύρας, η είσοδος κοστίζει 8 ευρώ, ενώ καθημερινά γίνονται συναυλίες με γνωστά ονόματα όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης, αλλά δυστυχώς δεν έχει ανακοινωθεί το τελικό αναλυτικό πρόγραμμα των μουσικών εκδηλώσεων που θα πλαισιώσουν την γορτή.

More info soon

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ