Εβαλαν συνταξιούχο της ΕΡΤ προσωρινό Πρόεδρο στη ΝΕΡΙΤ! Ποιος είναι ο Πέτρος Μάης - iefimerida.gr

Εβαλαν συνταξιούχο της ΕΡΤ προσωρινό Πρόεδρο στη ΝΕΡΙΤ! Ποιος είναι ο Πέτρος Μάης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθήκοντα προέδρου αναλαμβάνει προσωρινά ο Πέτρος Μάης, έπειτα από απόφαση που πήρε το Εποπτικό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης την Παρασκευή.Ο κ. Μάης έχει υπάρξει διευθυντής διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών στην ΕΡΤ αλλά και σύμβουλος του διευθύνοντος.

Πληροροφίρες αναφέρουν ότι ο Πέτρος Μάης είχε τον τελευταίο καιρό άτυπο ρόλο στο Ραδιομέγαρο.

Σημειωτέον ότι το απόγευμα της Πέμπτης είχαν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ, Αντώνης Μακρυδημήτρης και Ροδόλφος Μορώνης.

Η ανακοίνωση του Εποπτικού Συμβουλίου:

«Το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Πρόεδρου Δ.Σ. & Διευθύνοντος Συμβούλου Καθηγητή Αντωνίου Μακρυδημήτρη και του Αναπληρωτή Προέδρου Δ.Σ. και Διευθύνοντος Συμβούλου Ροδόλφου Μορώνη.

Με απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου, τοποθετήθηκε στη θέση του Πρόεδρου Δ.Σ. & Διευθύνοντος Συμβούλου της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. ο Πέτρος Μάης, με διάρκεια θητείας μέχρι την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

Ο Πέτρος Μάης είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών ως ανώτερο στέλεχος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Το Εποπτικό Συμβούλιο αποφάσισε επίσης την παράταση υποβολής αιτήσεων για τη θέση του προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ μέχρι την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 17.00».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ