Η Κοντσίτα με τα μακριά μαλλιά και το μούσι μετά τη Eurovision πάει... Ευρωβουλή - iefimerida.gr

Η Κοντσίτα με τα μακριά μαλλιά και το μούσι μετά τη Eurovision πάει... Ευρωβουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί η πολυσυζητημένη νικήτρια της Eurovision Κοντσίτα Βούρστ, η οποία μετά τον θρίαμβό της στον διαγωνισμό τραγουδιού θα βρεθεί και στο Ευρωκοινοβούλιο.Η Κοντσίτα Βουρστ θα βρεθεί στις αρχές Οκτωβρίου μπροστά στο κτίριο του Ευρωκοινοβουλίου για να τραγουδήσει.

Η συναυλία θα διαρκέσει μία ώρα, θα είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου, στις 13.00, όπως επιβεβαίωσε μέσω της σελίδας της στο Facebook, η αντιπρόεδρος των Πρασίνων στο ευρωκοινοβούλιο και συμπατριώτισσα της Κοντσίτα, Ulrike Lunacek.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση της Lunacek και άλλων ευρωβουλευτών από πέντε διαφορετικές πολιτικές ομάδες της ευρωβουλής.

Η εκκεντρική εμφάνιση της Κοντσίτα με τα μακριά μαλλιά, το μούσι και τη βραδινή τουαλέτα, προκάλεσε «τσουνάμι» σχολίων, επισκιάζοντας το ίδιο το τραγούδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ