Το Honda HR-V επιστρέφει - iefimerida.gr

Το Honda HR-V επιστρέφει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην έκθεση στο Παρίσι, που θα ανοίξει τις πύλες της σε περίπου 20 μέρες από τώρα, θα επιστρέψει στο προσκήνιο ένα από τα βαριά ονόματα της Honda, το HR-V. Κι αυτό γιατί η ιαπωνική εταιρεία θα παρουσιάσει το πρωτότυπο, που όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα διαφέρει σχεδόν καθόλου από το μοντέλο παραγωγής, του νέου της μικρού SUV.

Το καινούργιο HR-V θα έχει φυσικά πολλά κοινά στοιχεία με το ιαπωνικό alter ego του, το Vezel, ενώ για χάρη της πρακτικότητας και της άνεσης θα διαθέτει τα πολύ έξυπνα καθίσματα, τα Honda Magic Seat, με δυνατότητα αναδίπλωσης και της βάσης τους.

Για χάρη των χώρων το ρεζερβουάρ έχει μετακινηθεί, όπως και στο Jazz, στη μέση του πλαισίου, ενώ μια πρώτη απόδειξη για την επιτυχία αυτών των επιλογών είναι το μέγεθος του πορτ-μπαγκάζ που θα κυμαίνεται γύρω στα 450 λίτρα.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει σίγουρα έναν τετρακύλινδρο 1.500 κυβικών βενζίνης, ο οποίος θα δίνει το παρόν και στην υβριδική εκδοχή, καθώς και τον diesel των 1.600 κυβικών της εταιρείας. Στην πορεία μπορεί να χρησιμοποιηθούν και οι νέοι turbo της Honda, που ξεκινούν από τα 1.000 κυβικά.

Το Honda HR-V επιστρέφει | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Παρίσι έκθεση δυνατότητες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ