Τα ζώδια της Πέμπτης 11 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 11 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 11 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Από το δικό σας ζώδιο η Σελήνη κάνει εσάς τους Κριούς δυνατούς, ανανεωμένους και έτοιμους για μια νέα αρχή. Στον χώρο της δουλειάς σας μπορείτε να σταθεροποιήσετε ένα σχέδιό σας. Επίσης μπορείτε να βοηθήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να μπουν σε έναν δρόμο. Με τον Άρη (κυβερνήτη σας) να ολοκληρώνει πλέον την πορεία του στον Σκορπιό, τα οικονομικά θέματα που σας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα ρυθμίζονται επιτέλους. Πολλές συζητήσεις θα έχετε στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Είστε πολύ τυχεροί αυτόν τον καιρό, με τον Δία να ευνοεί τα σχέδιά σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας ( κυρίως 1-4 Απριλίου). Τολμήστε, αυτή είναι μια καλή εποχή για να ρυθμίσετε διάφορα θέματα.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους η συναισθηματική σας ζωή είναι πολύ σημαντική. Σήμερα, κάποια πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος μπορεί να παρέμβουν, ώστε να ρυθμίσουν κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Μαΐου. Η Αφροδίτη ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο, ενώ και οι φίλοι σας σας βοηθούν. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές και την υπεραισιοδοξία στα οικογενειακά θέματα. Καθώς ο Άρης εγκαταλείπει σιγά σιγά το απέναντί σας ζώδιο, το Σκορπιό, οι εντάσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας καταλαγιάζουν, χωρίς όμως να λείπουν τα σοβαρά προβλήματα για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 8-10 Μαΐου. Προσπαθήστε, λοιπόν, να επωφεληθείτε από αυτήν την περίοδο, κατά την οποία πολλά πράγματα μπορούν να επιλυθούν.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους εξασθενεί η ένταση που είχατε πριν μια-δυο μέρες. Τώρα θέλετε να ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι σχέσεις σας είναι «κυμαινόμενες» αυτό το διάστημα, άλλοτε είναι ευχάριστες και άλλοτε όχι. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιουνίου υπάρχει εύνοια. Κάποια οικογενειακά σας θέματα ή θέματα της ακίνητης περιουσίας σας έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Οι φίλοι σήμερα είναι κοντά σας και σας βοηθούν. Η έξαρση που υπήρξε (λόγω του Άρη στον Σκορπιό) σε θέματα της υγείας ή της εργασίας σας σταδιακά καταλαγιάζει, έστω και αν τα θέματα αυτά δεν τελειώνουν.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους σήμερα έρχεται στο προσκήνιο ένα επαγγελματικό σας θέμα. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας βοηθούν να έχετε συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Ιουλίου, πολύ δε περισσότερο εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10, θα δείτε τα σχέδιά σας γενικότερα να σταθεροποιούνται. Ένα οικονομικό σας θέμα ρυθμίζεται. Βέβαια οι οικογενειακές σας υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, για να σας υπενθυμίσουν τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, ειδικά σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιουλίου.

Λέων

Σε σας τους Λέοντες το εξάγωνο του Κρόνου με τον κυβερνήτη σας, τον Ήλιο, ευνοεί τα οικονομικά αλλά ακόμη και τα οικογενειακά σας θέματα. Σήμερα ευνοούνται οι συζητήσεις σας με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Η Σελήνη στον Κριό σάς ανοίγει δρόμους για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Ο Δίας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 2-4 Αυγούστου, ενώ ο Κρόνος εξακολουθεί να σας ταλαιπωρεί με οικογενειακά θέματα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 12 Αυγούστου. Προσέχετε τα αντρικά πρόσωπα της οικογένειάς σας. Με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη μπαίνετε σε περίοδο δράσης.

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση, με την Αφροδίτη να ευνοεί τώρα τα σχέδιά σας. Αν έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες είστε σε μια εξαιρετική περίοδο, κατά την οποία μπορείτε σιγά σιγά να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας. Τα οικονομικά σας, είτε τα τρέχοντα είτε αυτά που έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες είναι κυμαινόμενα (άλλοτε είναι καλά άλλοτε όχι). Γενικότερα όμως οι καταστάσεις έντασης που είχατε το προηγούμενο διάστημα καταλαγιάζουν και δείχνουν να βελτιώνονται.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας φέρνει και πάλι πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ασχοληθείτε μαζί τους, αλλά προσέχετε γιατί κάτι απρόβλεπτο μπορεί να παρουσιαστεί στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Οκτωβρίου. Έχετε άγχη και αγωνία για την συναισθηματική σας ζωή. Σήμερα οι φίλοι σας σας βοηθούν σε ένα σημαντικό οικονομικό θέμα, ενώ ο Ερμής σας φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί να σκέφτεστε φίλους ή ανθρώπους αγαπημένους, οι οποίοι είναι σημαντικοί για σας.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα, με τους φίλους να είναι κοντά σας και να σας βοηθούν να επιλύσετε κάποιους προβληματισμούς που έχετε, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Νοεμβρίου. Ο Άρης σε δύο μέρες εγκαταλείπει το ζώδιό σας, έτσι τώρα δημιουργεί ένταση μόνο σε εσάς που έχετε γεννηθεί τις δύο τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Ίσως αυτόν τον καιρό έχετε διάφορα άγχη, αλλά οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί για σας που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο. Προσέχετε την εργασία και την υγεία σας.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες σε δύο μέρες υποδέχεστε τον Άρη στο ζώδιό σας! Τώρα θα μάθετε όσα μπορεί να διαδραματίζονταν παρασκηνιακά αυτό το διάστημα. Τα επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν τακτοποιούνται. Ο Δίας σάς ανοίγει νέους δρόμους. Όποια και αν είναι τα επιμέρους προβλήματα, θυμηθείτε, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Δεκεμβρίου, ότι έχετε να περιμένετε πολύ σημαντικά και ευχάριστα γεγονότα. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους η περίοδος αυτή είναι αρκετά σημαντική και μπορεί να σας ανοίγει νέους δρόμους σε σχέση με τα ταξίδια, τις σπουδές και τις νομικές υποθέσεις σας. Ένα επαγγελματικό σας θέμα, το οποίο σάς είχε πιέσει το προηγούμενο διάστημα (ειδικά εσάς που έχετε γεννηθεί αρχές Ιανουαρίου), σιγά σιγά καταλαγιάζει. Τα οικογενειακά σας θέματα εξακολουθούν να σας απασχολούν. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό τομέα θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιανουαρίου. Κάποιες αλλαγές θα μπορούσαν τώρα να συμβούν. Οι φίλοι σας είναι κοντά σας και σας βοηθούν, ειδικά εσάς που έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους τώρα καταλαγιάζει μια περίοδος, η οποία σάς είχε φορτίσει στα επαγγελματικά σας, αλλά ο Κρόνος, που παραμένει στον Σκορπιό, σας καλεί να είστε πολύ συνετοί και συνεπείς, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Φεβρουαρίου. Οι συζητήσεις, οι επαφές και οι συμφωνίες σας ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Θα υπάρξουν αλλαγές στις σχέσεις σας. Τώρα μπορείτε να επιλύσετε ένα αρκετά σημαντικό οικονομικό σας θέμα.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς είναι σημαντικό ένα οικονομικό σας θέμα. Ασχοληθείτε με την εργασία σας. Ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας έρχονται κοντά σας, καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη, απέναντι από το ζώδιό σας, βοηθούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Οτιδήποτε έχει σχέση με τα ταξίδια, τις σπουδές και τις πνευματικές σας εργασίες ευνοείται. Συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα της οικογένειάς σας, που ενδεχομένως έχουν ανάγκη την βοήθειά σας (υλική ή ηθική).

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ