Πριγκιπικές φήμες: Ποιος θα είναι ο νονός του δεύτερου μωρού του Ουίλιαμ και της Κέιτ; - iefimerida.gr

Πριγκιπικές φήμες: Ποιος θα είναι ο νονός του δεύτερου μωρού του Ουίλιαμ και της Κέιτ;

Πριγκιπικές φήμες: Ποιος θα είναι ο νονός του δεύτερου μωρού του Ουίλιαμ και της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η δεύτερη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μιντλετον οι φήμες σχετικά με το ποιος θα είναι ο νονός του πριγκιπικού μωρού άρχισαν να φουντώνουν.

Ενα από τα επικρατέστερα ονόματα είναι αυτό του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος αφού αρχικά συνεχάρη του τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ για τα ευχάριστα νέα, δεν παρέλειψε να τους δώσει και τις συμβουλές του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και για τους δύο γιατί είναι πολύ καλοί γονείς! Χαίρομαι που θα έχουν ακόμα ένα μικρό να τρέχει πάνω - κάτω σε ολόκληρο το σπίτι», είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Μπέκαμ, που έχει άριστη σχέση με το πριγκιπικό ζεύγος και πρόσθεσε: «Κοιμηθείτε όσο πιο πολύ μπορείτε, μέχρι να έρθει στον κόσμο το μωρό!».

Τα γραφεία στοιχημάτων εκτός από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, στη λίστα με τους νονούς έχουν τον πρίγκιπα Χάρι καθώς και την αδερφή της Κέιτ, Πίπα Μιντλετον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ