Εντατικοί έλεγχοι στα πρατήρια υγρών καυσίμων για το σύστημα εισροών-εκροών - iefimerida.gr

Εντατικοί έλεγχοι στα πρατήρια υγρών καυσίμων για το σύστημα εισροών-εκροών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Υπουργείο Οικονομικών προχωρά σε εντατικούς ελέγχους στα πρατήρια υγρών καυσίμων προκειμένου να διαπιστωθεί αν εγκαθιστούν -όπως έχουν υποχρέωση να κάνουν- το σύστημα εισροών - εκροών, καθώς και στη υλοποίηση της ηλεκτρονικής εφαρμογής άμεσης πληροφόρησης των καταναλωτών και των εταιριών εμπορίας για τα πρατήρια που διαθέτουν το σύστημα αυτό.

Η απόφαση ελήφθη την Τρίτη κατά τη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για την παρακολούθηση των υποχρεώσεων ολοκλήρωσης της εγκατάστασης των συστημάτων καταπολέμησης του λαθρεμπορίου και της νοθείας των καυσίμων.

Στόχος είναι να ολοκληρωθεί άμεσα η διαλειτουργικότητα του κέντρου λήψης σημάτων της Γενική Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων με το σύστημα προσδιορισμού θέσης των πλοίων (AIS), με σκοπό την συλλογή στοιχείων για τα πλωτά μέσα μεταφοράς καυσίμων. Ακόμη θα προχωρήσει η εγκατάσταση συστημάτων εισροών - εκροών στα ιδιωτικά πρατήρια των επιχειρήσεων / ενώσεων που διαθέτουν ιδιόκτητο στόλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ