Η νέα σούπερ Mercedes λέγεται AMG GT - iefimerida.gr

Η νέα σούπερ Mercedes λέγεται AMG GT

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημη πρεμιέρα για το καινούργιο υπερ- αυτοκίνητο της Mercedes, την AMG GT, με την εντυπωσιακή εμφάνιση και την εξελιγμένη τεχνολογία που κρύβεται κάτω από το αμάξωμά της. Το οποίο σε σημαντικό ποσοστό είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο προκειμένου να συμπιεστεί το βάρος της στα 1.540 κιλά.

Εξίσου εντυπωσιακό και το εσωτερικό, που μοιάζει με κόκπιτ μαχητικού τζετ, λόγω της πολύ φαρδιάς κονσόλας αλλά και των ανάλογων διακοπτών. Φυσικά η πολυτελής διάσταση είναι παρούσα και ενισχυμένη, ενώ οι χώροι είναι άνετοι τόσο για δύο όσο και για τις αποσκευές του (350 λίτρα).

Κάτω από το μεγάλο καπό υπάρχει ένας επίσης καινούργιος V8 4.000 κυβικών –έχει εξελιχθεί φυσικά από την AMG- με διπλά turbo, ο οποίος στην έκδοση GT αποδίδει 462 ίππους και στην GTS 510. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς με τη βοήθεια αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις, το 0-100 είναι υπόθεση μόλις 3,8 δευτερολέπτων και η τελική φτάνει τα 310.

Στη σπορ συμπεριφορά και στα δυναμικά χαρακτηριστικά συμβάλλει και η σχεδόν ιδανική κατανομή βάρους στους δύο άξονες (47:53 μπροστά, πίσω), σε συνδυασμό και με τη ρυθμιζόμενη ανάρτηση. Ταυτόχρονα το παρόν δίνουν και όλα τα διαθέσιμα ηλεκτρονικά συστήματα, τόσο για την άνεση όσο και για το infotainment.
Η Mercedes AMG GΤ θα είναι διαθέσιμη τους επόμενους μήνες και σε τιμές που θα ανακοινωθούν επίσημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Κόσμος Mercedes AMG GT
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ