Η ατάκα του «άκαρδου τεχνοκράτη» που εξόργισε την Άννα Καραμανλή: Να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ και ας χάσουν το σπίτι τους - iefimerida.gr

Η ατάκα του «άκαρδου τεχνοκράτη» που εξόργισε την Άννα Καραμανλή: Να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ και ας χάσουν το σπίτι τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους λόγους που την οδήγησαν να ξεσπάσει σε κλάματα και «γαλλικά» μέσα στην αίθουσα της Βουλής την ώρα της ενημέρωσης των «γαλάζιων» βουλευτών για τον ΕΝΦΙΑ από σύμβουλο του Υπουργείου Οικονομικών, εξήγησε η Άννα Καραμανλή.

«Ζω με τον κόσμο στη Β' Αθήνας όπου εκλέχθηκα κι όχι στο γραφείο μου. Βλέπω ανθρώπους που υποφέρουν, ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν τη δόση του δανείου τους και την ίδια ώρα να πρέπει να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ» ανέφερε στον ραδιοσταθμό «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1» και συμπλήρωσε: «Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κ. Θεοδωρακόπουλο, όμως εκπροσωπεί αυτό που λέμε άκαρδος τεχνοκράτης. Διότι στην περίπτωση που κάποιος ή χάνει το σπίτι του ή θα πληρώσει ΕΝΦΙΑ, ο κ. Θεοδωρακόπουλος απάντησε ότι φυσικά θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ».

Η κυρία Καραμανλή παραδέχθηκε ότι ήταν έξαλλη με τη στάση του κ. Θεοδωρακόπουλου και ότι απευθύνθηκε με έντονο τρόπο στον ίδιο: «Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αν εγώ δάκρυσα ή αν είπα "γαλλικά". Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν πρέπει να μας αγνοούν εμάς τους βουλευτές, ούτε τους πολίτες που έχουν ανάγκη. Την ίδια αντίδραση είχαμε και από τον κ. Καραβίτη, τον εμπνευστή του ΕΝΦΙΑ».

Σε ό,τι αφορά τον κ Χαρδούβελη, η κυρία Καραμανλή υπογράμμισε: «Ο Χαρδούβελης δεν φταίει. Μόλις τώρα ήρθε. Περιμένουμε όμως να αποδοθούν ευθύνες σ' αυτούς που έφταιξαν. Περιμένουμε να δούμε επίσης και πού βρίσκεται και τι θα γίνει με τον κ. Καραβίτη που ήταν και ο εμπνευστής του ΕΝΦΙΑ».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, βουλευτές που ήταν παρόντες στη χθεσινή συζήτηση αναφέρουν ότι το κλίμα στη συνάντηση ήταν καλό, ο σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών ήταν ιδιαίτερα ευγενικός και ήρεμος και ότι το όλο θέμα προέκυψε κατά το τελευταίο δεκάλπτο με το ξέσπασμα της κυρίας Καραμανλή το οποίο ήταν έως και... αναίτιο.

Το tweet της Άννας Καραμανλής

Πάντως η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτησή της στο twitter δήλωσε μετανιωμένη για τα «γαλλικά» όχι όμως και για την ουσία όσων είπε για τον ΕΝΦΙΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλή Άννα Καραμανλή αίθουσα ΕΝΦΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ