Ετοιμαστείτε να φτάσετε τις αντοχές σας στα άκρα: Ερχεται το Legion Run στην Αθήνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ετοιμαστείτε να φτάσετε τις αντοχές σας στα άκρα: Ερχεται το Legion Run στην Αθήνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν σας αρέσει να βλέπετε ταινίες με κομάντο να σκαρφαλώνουν τοίχους και να βουτάνε στις λάσπες και απορείτε πώς το αντέχουν, ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε και εσείς και μάλιστα να το διασκεδάσετε με την ψυχή σας, αφού το Legion Run έρχεται στην Αθήνα και δοκιμάζει τα όρια σας.

Το Legion Run είναι μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων με τουλάχιστον 15 εμπόδια παγκόσμιας κλάσης, όπως λάσπη, φωτιά, και συρματοπλέγματα.

Η ολοκλήρωση του Legion Run απαιτεί ομαδική εργασία, θάρρος και τη βούληση να φτάσετε τα όριά σας όσο ποτέ πριν. Δεν είναι αγώνας δρόμο και δεν έχει χρονόμετρο, έχει απλώς να κάνει με την υπέρβαση προσωπικών προκλήσεων και τη συγκίνηση του να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να το κάνετε. Αλλά περισσότερο από όλα είναι διασκέδαση.

Στην Αθήνα θα ξεκινήσει την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, στον χώρο διεξαγωγής που ονομάζεται Ranch και βρίσκεται σε απόσταση 1 ώρας και 20 λεπτών από το κέντρο της Αθήνας (δείτε το χάρτη εδώ)

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών, ωστόσο όσοι δεν συμμετέχουν στον αγώνα, μπορούν να είναι θεατές και να συμμετέχουν στο πάρτυ και το φεστιβάλ που θα ακολουθήσουν.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθήνα αγώνας Οκτώβριος Legion Run
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ