Τα ζώδια της Τετάρτης 10 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 10 Σεπτεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί, με την Σελήνη στο ζώδιό σας, σήμερα είστε ιδιαίτερα παρορμητικοί στις συζητήσεις, τις επαφές και τις συμφωνίες σας. Μια συζήτηση, μπορεί να προκαλέσει αιφνίδιες καταστάσεις, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στην Πρωταπριλιά. Στον εργασιακό σας χώρο θα υπάρξουν άνθρωποι, οι οποίοι γοητεύονται από σας, προσέξτε όμως μήπως είναι απατηλοί, ή μήπως ο θαυμασμός τους έχει μικρή διάρκεια. Ωστόσο τα εργασιακά σας θέματα ευνοούνται, ιδιαίτερα αύριο. Ο Άρης, κυβερνήτης σας, για λίγες μέρες ακόμη βρίσκεται στον Σκορπιό και σας θυμίζει τις οικονομικές υποχρεώσεις σας, που έχουν σχέση με τρίτους γενικότερα. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-7 Απριλίου ο Ουρανός φέρνει απρόβλεπτες εντάσεις, τις οποίες θα πρέπει να αποφύγετε.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους αυτή είναι μια σημαντική περίοδος για τις συναισθηματικές σας επαφές και για ό,τι έχει σχέση με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέχετε όμως, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος Απριλίου, μην εξαπατηθείτε ή μήπως ζείτε ένα παραμύθι, το οποίο δεν θα έχει διάρκεια. Οι μυστικές επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας δεν ευνοούνται. Ο Άρης εξακολουθεί να πιέζει εσάς που έχετε γεννηθεί τις δύο – τρεις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Τα θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα μπορούσαν να επιλυθούν, ιδιαίτερα αύριο, με την βοήθεια της οικογένειας ή των φίλων σας.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους σήμερα είναι μια καλή ημέρα. Το εξάγωνο Ερμή –Δία ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιουνίου. Οι φίλοι σας σας βοηθούν. Όμως, ένα οικογενειακό σας θέμα όπως και ένα επαγγελματικό μπορεί να σας πιέζουν, ειδικά εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαΐου. Επίσης θα πρέπει γενικά να προσέχετε θέματα που έχουν σχέση με την υγεία και την εργασία σας. Αύριο και μεθαύριο μπορεί να τακτοποιηθεί ένα θέμα σας, που έχει σχέση με την ακίνητη περιουσία σας.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους η επαγγελματική σας ζωή είναι αρκετά απαιτητική σήμερα και ζητά πολλά. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Ιουλίου προσέχετε και αποφύγετε τις εντάσεις. Ένα οικονομικό θέμα, το οποίο έχει σχέση με την οικογένειά σας, θα μπορούσε να επιλυθεί. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να μην είναι τόσο ειλικρινή όσο εσείς νομίζετε, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο. Τα σχέδια, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας σταθεροποιούνται για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιουλίου. Για σας σιγά σιγά μπορεί να πάρει μια πιο σοβαρή τροπή ένα συναισθηματικό θέμα ή ένα θέμα που έχει σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Ο Πλούτωνας, ο οποίος πιέζει σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3 Ιουλίου, σιγά σιγά καταλαγιάζει, ενώ μέχρι χτες υπήρχε μια συζήτηση, η οποία σας εκνεύριζε.

Λέων

Για σας τους Λέοντες, από σήμερα, αλλά ειδικά αύριο, το εξάγωνο Ήλιου –Κρόνου σταθεροποιεί τα οικονομικά σας θέματα, τα οποία βεβαίως θα πρέπει να προσέξετε. Για σας που έχετε γεννηθεί στις αρχές Αυγούστου ευνοούνται οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές σας. Το εξάγωνο Ερμή – Δία ευνοεί τις συζητήσεις σας, στις οποίες έχετε και την βοήθεια των φίλων σας. Οι φίλοι μάλιστα σας στηρίζουν τόσο στις υποθέσεις που σας απασχολούν όσο και σε ένα πολύ σημαντικό θέμα, το οποίο έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Θέματα της οικογένειάς σας απασχολούν εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ενώ ο εκνευρισμός είναι αρκετός. Εξακολουθείτε να προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 12 Αυγούστου. Συμπαρασταθείτε στα πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Ο Κρόνος σάς υπενθυμίζει τις οικογενειακές σας υποθέσεις ή τα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας. Σήμερα προσέχετε τις οικονομικές συναλλαγές σας.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα θα μπορούσε να επιλυθεί ένα οικονομικό θέμα. Εσείς όμως που έχετε γεννηθεί γύρω στις 28-30 Αυγούστου προσέχετε τις κινήσεις σας σε σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Μπορεί να είναι απατηλές. Ο Ποσειδώνας σας βάζει σε ένα όνειρο το οποίο όμως είναι απατηλό. Προσέχετε γενικότερα τις εξαπατήσεις. Αντίθετα, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Σεπτεμβρίου μπορείτε σήμερα και ιδιαίτερα αύριο να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία σας. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας γενικά σας βοηθούν. Σήμερα, ένα οικονομικό θέμα σας, το οποίο έχει σχέση με άλλους, μπορεί να επιλυθεί αρκετά εύκολα.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο δημιουργεί ένα ερωτηματικό στις μυστικές επαφές και τις μυστικές συμφωνίες που κάνετε. Ίσως έχετε άγχος ή θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί την 1η Οκτωβρίου δεν αποκλείεται να έχετε μια σημαντική συζήτηση. Τα έξοδα σιγά σιγά γίνονται λιγότερα από ό,τι ήταν στις αρχές του μήνα. Ρυθμίστε ένα οικονομικό σας θέμα, που έχει σχέση με άλλους. Γενικότερα, αποφύγετε να δώσετε αφορμές για σχόλια.

Σκορπιός

Σε σας τους Σκορπιούς η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό φέρνει σκέψεις για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ γενικά δεν πρέπει να δίνετε αφορμές για σχόλια. Το να επιτρέψετε στους φίλους να αναμιχθούν στην συναισθηματική σας ζωή δεν θα είναι προς όφελός σας. Ωστόσο, αύριο μπορείτε να συζητήσετε με τους φίλους σας για πολύ σημαντικά επαγγελματικό σας θέματα. Η Σελήνη στον Κριό σάς δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείτε με την εργασία σας ή ακόμη και την υγεία σας. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων, ειδικά αν έχετε γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες έχετε ακόμη άγχος για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Από τις 14 του μήνα και μετά θα μάθετε πολλά για όσα διαδραματίζονται τώρα στο παρασκήνιο. Οι φίλοι σας όμως είναι πολύ κοντά σας και σας βοηθούν. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Δίας, ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή όπως και τα ταξίδια, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Δεκεμβρίου. Η Σελήνη στον Κριό σάς φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάποια σχέδιά σας και κάποιες συνεργασίες σας σταθεροποιούνται, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ένα οικονομικό θέμα, το οποίο σας απασχολεί, σταδιακά καταλαγιάζει.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους, ενώ γενικά είναι μια καλή εποχή για να ανοίξετε τα φτερά σας σε ό,τι έχει σχέση με τα ταξίδια, με τις σπουδές και με τις νομικές σας υποθέσεις, σήμερα μπορεί να υπάρξει ένα μπλοκάρισμα ή να γίνει κάποιο λάθος, κάτι απατηλό για σας που έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο. Για σας που έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιανουαρίου μια συζήτηση που είχατε χτες δεν είχε την πορεία που θέλατε. Ο Δίας ευνοεί γενικότερα ένα σημαντικό οικονομικό σας θέμα. Φίλοι δυνατοί σάς βοηθούν. Ένα οικογενειακό σας θέμα έρχεται στο προσκήνιο. Για σας που έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιανουαρίου, και ειδικότερα γύρω στις 5-7, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια απρόβλεπτα γεγονότα σε οικογενειακό επίπεδο.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους ευνοούνται οι σπουδές και τα ταξίδια, ενώ στον επαγγελματικό σας χώρο υπάρχει πίεση. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με κάποια πρόσωπα κύρους. Ένα οικονομικό σας θέμα σήμερα έχει κάποιες παγίδες, θα μπορούσα να πω. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας γενικότερα σας βοηθούν. Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς αυτή είναι μια καλή εποχή σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 25 Μαρτίου ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης πλανήτης σας, από το δικό σας ζώδιο σας οδηγεί σε παραμυθένιες αλλά και παραπλανητικές καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Προσέχετε, λοιπόν. Αύριο μπορεί να δείτε σιγά σιγά τα σχέδιά σας να σταθεροποιούνται, ειδικά αν έχουν σχέση με τα τρέχοντα οικονομικά σας ή με τα οικονομικά σας που έχουν σχέση με τρίτους (εφορία, δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες). Γενικότερα, τα ταξίδια, οι σπουδές και οι πνευματικές σας εργασίες ευνοούνται.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ