Μπάχαλο στη Βουλή με την ηλεκτρονική ψηφοφορία: «Σκούρα» τα βρήκαν οι βουλευτές - iefimerida.gr

Μπάχαλο στη Βουλή με την ηλεκτρονική ψηφοφορία: «Σκούρα» τα βρήκαν οι βουλευτές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά όσα μαθήματα και αν γίνουν στους βουλευτές για την ηλεκτρονική ψηφοφορία φαίνεται πως δύσκολα θα μάθουν.Το απόγευμα στην ονομαστική ψηφοφορία για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο έγινε πάλι το έλα να δεις.

Ηταν τέτοια η ασχετοσύνη των βουλευτών στο πως να βάλουν την Ηλεκτρονική τους κάρτα στην ειδική υποδοχή και ποια κουμπιά να πατήσουν ώστε στο τέλος η προεδρεύουσα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά είπε «Οτι έγινε -έγινε ... πάμε να συνεχίσουμε με την κανονική ψηφοφορία»

Ετσι και αλλιώς η ηλεκτρονική ψηφοφορία ήταν η τρίτη δοκιμαστική μέχρι να καθιερωθεί σε όλες τις ψηφοφορίες της Βουλής αλλά φαίνεται πως οι βουλευτές είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως και δεν τα κατάφεραν ούτε αυτή τη φορά.

Ηταν τέτοια η απογοήτευση της κ. Κόλλια ώστε κάποια στιγμή φωνάξε στους βουλευτές: « Επιτέλους να μη μάθουμε να ψηφίζουμε ηλεκτρονικά;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ