Δύο Βούλγαροι, πατέρας και γιος, ανακρίνονται για την στυγνή δολοφονία του 83χρονου στη Χαλκίδα - iefimerida.gr

Δύο Βούλγαροι, πατέρας και γιος, ανακρίνονται για την στυγνή δολοφονία του 83χρονου στη Χαλκίδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο άνδρες από τη Βουλγαρία έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται από αστυνομικούς στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας για την υπόθεση της δολοφονίας ενός ηλικιωμένου το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες είναι πατέρας και γιος και τουλάχιστον ο ένας εξ αυτών είναι σεσημασμένος για κλοπές στην ευρύτερη περιοχή.

Προς το παρόν δεν έχουν ομολογήσει την ενοχή τους, ωστόσο, φέρεται να υπάρχουν μαρτυρίες κατοίκων πως τους είδαν να μπαίνουν στην πολυκατοικία όπου έγινε η δολοφονία.

Το χρονικό της υπόθεσης

Δύο δράστες αιφνιδίασαν τον άτυχο άνδρα όταν αυτός έμπαινε στο σπίτι του το βράδυ της Κυριακής, και κατάφεραν με κάποιο τρόπο να τον πείσουν να τους αφήσει να μπουν από την κύρια είσοδο. Μετά τον ακολούθησαν στο διαμέρισμα του και μπήκαν μέσα απειλώντας τον.

Στη συνέχεια, χτύπησαν και φίμωσαν τον 83χρονο, που πέθανε από καρδιακή προσβολή και έδεσαν την ηλικιωμένη ξαδέρφη του. Οι δράστες, παρά τις φωνές της ηλικιωμένης κατάφεραν να απομακρυνθούν, αφήνοντας τον άνδρα νεκρό και τη γυναίκα δεμένη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ