Επέστρεψε στο σπίτι του ο Σουμάχερ -Βγήκε από το νοσοκομείο έπειτα από οχτώ μήνες - iefimerida.gr

Επέστρεψε στο σπίτι του ο Σουμάχερ -Βγήκε από το νοσοκομείο έπειτα από οχτώ μήνες

Επέστρεψε στο σπίτι του ο Σουμάχερ -Βγήκε από το νοσοκομείο μετά από οχτώ μήνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οχτώ μήνες μετά το σοβαρό τραυματισμό του, που συγκλόνισε τον κόσμο, ο Μίκαελ Σουμάχερ πήρε εξιτήριο. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 επέστρεψε στο σπίτι του.

«Η αποκατάσταση του Μίκαελ θα συνεχιστεί στο σπίτι», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειάς του. «Τις τελευταίες εβδομάδες έχει κάνει πρόοδο σε σχέση με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, αλλά έχει ένα μακρύ και δύσκολο δρόμο μπροστά του», σημειώνεται ακόμη. Η οικογένειά του επαναλαμβάνει το αίτημα για σεβασμό της προσωπικής τους ζωής, ενώ σημειώνουν ότι δεν θα πρέπει να γίνουν υποθέσεις ότι έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές στην υγεία του Σουμάχερ και για αυτό μεταφέρθηκε.

Ο Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά ενώ έκανε σκι στο Μεριμπέλ, στις 29 Δεκεμβρίου πέρυσι. Ο «πιλότος» ήταν σε κώμα επί μήνες, νοσηλευόμενος στην Γκρενόμπλ. Στις αρχές Ιουνίου οι γιατροί τον έβγαλαν από το κώμα και μεταφέρθηκε στη Λοζάνη, σε εξειδικευμένη πανεπιστημιακή κλινική.

Η αποκατάσταση μπορεί να κρατήσει από τρεις μήνες, έως δύο χρόνια σε τραυματισμούς αυτής της φύσης. Ηδη όμως έκανε ένα σημαντικό βήμα, αφού μεταφέρθηκε στο σπίτι του στο Γκλαντ, στη λίμνη της Γενεύης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ