Σκουρλέτης: Πρόβα αντιπολίτευσης η ομιλία Σαμαρά στη ΔΕΘ - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Πρόβα αντιπολίτευσης η ομιλία Σαμαρά στη ΔΕΘ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι ο Αντώνης Σαμαράς προσπάθησε να αποκτήσει κεφάλαιο αξιοπιστίας, για άλλη μια φορά, επιτιθέμενος στην αντιπολίτευση και μη έχοντας να παρουσιάσει τίποτε στον ελληνικό λαό.

Δεν υπήρξε ίχνος αυτοκριτικής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αντιλαμβάνεται. Είναι υπερήφανος γι' αυτές τις επιλογές που έχουν γονατίσει τη χώρα. Θα έλεγα, κλείνοντας αυτό το σκέλος της απάντησης, ότι ουσιαστικά μάλλον ο κ. Σαμαράς έκανε μια πρόβα ως αντιπολίτευση για το τι θα πει στη ΔΕΘ του χρόνου. Δεν ήταν ομιλία πρωθυπουργού αυτή, δεν είχε να παρουσιάσει κάτι. Διότι το να επιτίθεσαι στην αξιωματική αντιπολίτευση δεν συνιστά κυβερνητικό έργο.

Σε ότι αφορά στις μεταρρυθμίσεις που περιλαμβάνουν και την ιδιωτικοποίηση περιφερειακών αεροδρομίων, ο Πάνος Σκουρλέτης αναφέρθηκε στον αερολιμένα Χανίων, υποστηρίζοντας ότι θα προκαλέσει μεγάλες απώλειες στην τοπική οικονομία ενδεχόμενη ιδιωτικοποίηση του καθώς ήδη ryanair, (που φέτος έφερε χιλιάδες επισκέπτες στο νησί επειδή το αεροδρόμιο έχει φθηνή χρήση) προειδοποιεί ότι θα πάψει να το χρησιμοποιεί, γιατί θα ανέβει το κόστος χρήσης του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ