Βάζει πλώρη για τους 8 του Μουντομπάσκετ η Εθνική - Σε εξέλιξη ο αγώνας με τη Σερβία - iefimerida.gr

Βάζει πλώρη για τους 8 του Μουντομπάσκετ η Εθνική - Σε εξέλιξη ο αγώνας με τη Σερβία

Βάζει πλώρη για τους 8 του Μουντομπάσκετ η Εθνική - Επόμενος αγώνας με τη Σερβία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους 8 του Μουντομπάσκετ στοχεύει η Εθνική μας, η οποία συναντάται αυτή την ώρα στο παρκέ του Παλάθιο ντε Ντεπόρτες με τη Σερβία.

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο αγώνα, ο προπονητής Φώτης Κατσικάρης δήλωσε: «Μπορεί οι Σέρβοι να προσπαθήσουν να χαλάσουν το παιχνίδι μας. Ο Τζόρτζεβιτς μπορεί να μην έχει μεγάλη εμπειρία σαν προπονητής, αλλά είναι μεγάλη προσωπικότητα κι έχει ένα πολύ έμπειρο επιτελείο. Εμείς δεν έχουμε έναν ή δύο παίκτες σημεία αναφοράς στην επίθεση, σε αντίθεση με τη Σερβία. Εμείς είμαστε μια ομάδα που οποιοσδήποτε μπορεί να σκοράρει. Από όλους περνά η μπάλα. Θα προσπαθήσουν να περιορίσουν τις επιλογές μας στο τρέξιμο και στο τρανζίσιον. Σημαντικό είναι το κομμάτι των ριμπάουντ. Θα πρέπει να παίξουμε κατοχή με κατοχή, αλλά κι αυτό με ταχύτητα»

Ενώ από την πλευρά του ο head coach της Σερβίας Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης. Παίζουν πολύ ομαδικό μπάσκετ, πολύ γρήγορα, επιθετικά και έχουν πολύ έμπειρους παίκτες. Ξέρουν πώς να κερδίζουν μεγάλα παιχνίδια, αφού διαθέτουν αθλητές με συμμετοχές σε πολλά τέτοια και με πολλούς τίτλους. Πάντως είμαι ήρεμος, γιατί πιστεύω πως έχουμε την ποιότητα για να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι τους, ειδικά με την άμυνά μας. Πιστεύω πως η ομάδα μου είναι έτοιμη και ανυπόμονη για να κάνει ένα καλό παιχνίδι την Κυριακή. Έχουν μια χημεία που φαίνεται στο παρκέ, αλλά εμείς θα πρέπει να τη σπάσουμε. Χρειάζεται ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και φωτιά στην καρδιά για να τα καταφέρουμε».

Χθες το απόγευμα την εθνική Ομάδα επισκέφθηκε και ο πρέσβης της Ελλάδας στην Ισπανία, Φραγκίσκος Βέρρος, στη Μαδρίτη, ο οποίος παρακολούθησε μέρος της προπόνησης και ευχήθηκε στους Έλληνες διεθνείς κάθε επιτυχία ενόψει της αναμέτρησης με τη Σερβία, αλλά και συνολικά στο τουρνουά.

Από την πλευρά τους, ο αρχηγός της εθνικής Νίκος Ζήσης και ο Γιάννης Μπουρούσης δώρισαν υπό το βλέμμα του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη στον Φραγκίσκο Βέρρο μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες και το λάβαρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ