Ζήτησε διαζύγιο γιατί δεν άντεχε άλλο σεξ: Απίστευτη ιστορία από την Βομβάη της Ινδίας - iefimerida.gr

Ζήτησε διαζύγιο γιατί δεν άντεχε άλλο σεξ: Απίστευτη ιστορία από την Βομβάη της Ινδίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχουμε ακούσει για ανθρώπους που παίρνουν διαζύγιο επειδή δεν καλύπτονται συναισθηματικά και σεξουαλικά από το γάμο τους, αλλά το να ζητάει ένας άνδρας διαζύγιο επειδή η γυναίκα του δείχνει «υπερβάλλοντα ζήλο» δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα.

Ενας άνδρας υπέβαλλε πρόσφατα αίτηση διαζυγίου από το δικαστήριο της Βομβάης, επειδή δεν μπορούσε πλέον να καλύψει την «υπερβολική και ακόρεστη επιθυμία της συντρόφου του για σεξ»

Σύμφωνα με τους Times της Ινδίας, ο σύζυγος είχε κάνει μία αίτηση διαζυγίου στο δικαστήριο και τον Ιανουάριο, υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του ήταν «επιθετική, πεισματάρα και αυταρχική» και τον παρενοχλούσε συνεχώς από τον Απρίλιο του 2012 που παντρεύτηκαν.

Ο άνθρωπος είπε στο δικαστήριο η σύζυγός του τον υποχρέωσε να ξεκινήσει φαρμακευτική αγωγή για να αυξήσει τη σεξουαλική αντοχή του και απείλησε ότι θα αρχίσει να βρίσκεται με άλλους άνδρες, αν έμεινε ανικανοποίητη.

Τα πράγματα μάλιστα έγιναν τόσο άσχημα, που ο σύζυγος κατέληξε στο νοσοκομείο. Εν τέλει, η γυναίκα απέτυχε να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου, οπότε χορηγήθηκε το διαζύγιο και ο απελπισμένος Ινδός μπορεί να κοιμάται ήσυχος πλέον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαζύγιο ινδία Βομβάη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ