Τα ειρωνικά tweet του Πάγκαλου για τον Τσίπρα: Σε σκέπτομαι Αλέξη μου... - iefimerida.gr

Τα ειρωνικά tweet του Πάγκαλου για τον Τσίπρα: Σε σκέπτομαι Αλέξη μου...

Τα ειρωνικά tweet του Πάγκαλου για τον Τσίπρα: Σε σκέπτομαι Αλέξη μου...
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απουσία του Αλέξη Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη, το πρώτο σαββατοκύριακο της Διεθνούς Εκθεσης, δεν πέρασε ασχολίαστη. Στο «χορό» εκείνων που είχαν να πουν κάτι για το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προτίμησε να πάει στο Κόμο της Ιταλίας, για να μετάσχει σε οικονομικό φόρουμ, προστέθηκε και ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Με δύο αναρτήσεις του στο Twitter, ο πρώην υπουργός σχολίασε την επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με το δικό του στιλ. «Σε σκέπτομαι Αλέξη μου. Αντί να σε αποθεώνουν οι άνεργοι της Θεσσαλονίκης πήγες οικειοθελώς στο λάκκο των λεόντων στο Κόμο. Εύγε παιδί μου», έγραψε ο κ. Πάγκαλος.

Νωρίτερα, πάντα μέσω του Twitter, είχε κάνει αναφορά στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ όπου είχε προσκληθεί και παρευρεθεί, αφήνοντας υπονοούμενα για τους Ευρωπαίους που θα ακούσουν και θα συνομιλήσουν με τον κ. Τσίπρα στο περιθώριο του Φόρουμ.

«Τι είχα τραβήξει ο ταλαίπωρος στη λέσχη Bildenberg. Κατανόηση καμία. Προδότης, πουλημένος, όργανο της CIA έκραζε η προοδευτική Αθήνα», έγραψε ο κ. Πάγκαλος.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ