Τα ζώδια του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί, με τον κυβερνήτης σας, τον Άρη, να εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό, αγωνίζεστε για ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας θέμα. Την Παρασκευή η Σελήνη δημιουργεί θέματα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο. Η Αφροδίτη, η οποία βοήθησε αρκετά τα συναισθηματικά σας, μετακινείται στην Παρθένο. Για όσους από σας τους Κριούς δεν έπαιξε μαζί σας ο έρωτας αυτό το διάστημα, τώρα, με την Αφροδίτη στην Παρθένο, θα μπορούσε στον χώρο της εργασίας σας να υπάρξουν άνθρωποι, οι οποίοι θα γοητεύονται από σας. Ακόμη και μια σχέση θα μπορούσε να δημιουργηθεί, καθώς και ο Δίας που βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα (παιδιά, ερωτικός σύντροφος) βοηθά την συναισθηματική σας ζωή. Την Παρασκευή, βέβαια, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Απριλίου, παρά το ότι ο Δίας ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή, προσέξτε μήπως παράλληλα αυτό έχει αντίκτυπο στον επαγγελματικό σας χώρο. Το Σαββατοκύριακο θα δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτόν τον καιρό οι σχέσεις με το άλλο φύλο γίνονται εντονότερες και καλύτερες. Πολλά και απρόσμενα γεγονότα θα υπάρξουν στην ζωή σας μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου, όταν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές κατά κάποιον τρόπο.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους αυτό είναι ένα σημαντικό τριήμερο. Η Αφροδίτη, κυβερνήτης πλανήτης σας, περνά στην Παρθένο, ενεργοποιώντας θέματα της συναισθηματικής σας ζωής, τα οποία φαίνεται να μπαίνουν σε μια νέα φάση. Αρχικά θα το δείτε εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 20-21 Απριλίου. Οποιοδήποτε θέμα αφορά τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο παίρνει τώρα μια νέα τροπή. Η οικογενειακή σας ζωή αλλά και η ακίνητη περιουσία σας δεν παύουν να σας απασχολούν. Την Παρασκευή η Σελήνη στον Αιγόκερω ευνοεί τον προγραμματισμό ταξιδιών. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να έχετε κοινωνικές υποχρεώσεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Μαΐου, καθώς ο Κρόνος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας, εξακολουθείτε να έχετε κάποιους προβληματισμούς. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 16-18 Μαΐου έχετε κάποια ένταση, καθώς ο Άρης για λίγο ακόμη θα βρίσκεται απέναντί σας. Προσέχετε γενικότερα τις σχέσεις σας, τις συνεργασίες σας αλλά και τις επαφές σας με ανδρικά πρόσωπα.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους είναι περίεργη αυτή η περίοδος. Τώρα αρχίζει ένα διάστημα, κατά το οποίο θα σας ενδιαφέρει είτε η ακίνητη περιουσία σας είτε η οικογένειά σας. Με την νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο, μπορεί να κάνετε έξοδα για να ανακαινίσετε το σπίτι σας, για να δεχθείτε φίλους ή για να κάνετε ένα πάρτι. Να κάνετε δηλαδή «γλυκά έξοδα», όπως τα λέω εγώ. Ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 2-3 Ιουνίου, όμως δεν θα λείψει μια ιδιαίτερη έγνοια για ένα οικονομικό σας θέμα. Η εργασία και η υγεία σας σας απασχολούν. Αυτό τον μήνα θα έχετε συζητήσεις με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, οι οποίες όμως θα παρουσιάσουν αρκετές διακυμάνσεις. Οι μέρες που διανύουμε πάντως είναι καλές.

Καρκίνος

Με την Σελήνη να βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας, εσείς οι Καρκίνοι ασχολείστε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Βέβαια από τώρα και μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο, θα κάνετε μικρές, σύντομες μετακινήσεις ή θα έχετε ιδιαίτερα ευχάριστες συναντήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ιδιαίτερα σας απασχολούν τα παιδιά ή ο ερωτικός σας σύντροφος. Τόσο ο Κρόνος, ο οποίος σταθεροποιεί τις αποφάσεις σας, όσο και ο Άρης σας καλούν να μην τους πιέζετε. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την οικογένειά σας έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Την Παρασκευή ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Το Σαββατοκύριακο βάλτε μια τάξη στα οικονομικά σας. Σε σας που έχετε γεννηθεί προς το τέλος Ιουνίου ο Ποσειδώνας ανοίγει δρόμους για ταξίδια αλλά σας χαρίζει και μια διορατικότητα. Δώστε σημασία στα όνειρα που βλέπετε. Κάποιο όνειρό σας είναι πολύ έντονο και ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί.

Λέων

Ο κυβερνήτης σας, ο Ήλιος, στην Παρθένο κάνει εσάς τους Λέοντες να σκέφτεστε πολύ τα οικονομικά σας θέματα. Τώρα που πέρασε και η Αφροδίτη στην ίδια θέση, όπου και θα παραμείνει ως το τέλος Σεπτεμβρίου, τα οικονομικά σας ενδεχομένως να βελτιωθούν, αρκεί να μην κάνετε λαθεμένες κινήσεις, ειδικά γύρω στις ημέρες της Πανσελήνου, που πραγματοποιείται την Τρίτη. Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να σας παρασύρει σε περισσότερα έξοδα. Ωστόσο, ο Δίας ευνοεί το ζώδιό σας. Βεβαίως για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Αυγούστου, ενώ τα πράγματα από την μια πλευρά βελτιώνονται, από την άλλη ο Πλούτωνας είναι πιεστικός στα θέματα υγείας ή εργασίας. Το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις πιέσεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Αυγούστου προσέχετε πολύ τις οικογενειακές σας καταστάσεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 17 Αυγούστου προσέχετε τις εντάσεις στην κοινωνική ή επαγγελματική σας ζωή.

Παρθένος

Παρθένοι μου, εκτός από τον Ήλιο πέρασε και η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, όπου και θα παραμείνει ως το τέλος του μήνα, αυξάνοντας την γοητεία σας. Ενδεχομένως να κάνετε νέες, σημαντικές κινήσεις, με τον Κρόνο να σταθεροποιεί τα σχέδιά σας. Την Τρίτη πραγματοποιείται Πανσέληνος, η οποία επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ίσως σε αυτούς τους τομείς υπάρξει ένα μπέρδεμα, προσέχετε λοιπόν. Αυτόν τον καιρό σας απασχολούν τα οικονομικά σας. Προς το παρόν πηγαίνουν καλά, όμως για οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά σας που έχουν άμεση σχέση με τα επαγγελματικά σας ίσως στην διάρκεια του μήνα να υπάρξουν κάποιες αλλαγές ή κάποιες δύσκολες ημέρες. Δείξτε λοιπόν προσοχή σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς η νέα θέση της Αφροδίτης, στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο, μπορεί να σας δημιουργεί άγχος για ένα οικονομικό σας θέμα ή γενικότερα για κάποιες μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες που πρέπει να κάνετε. Τα οικονομικά εξακολουθούν να σας απασχολούν. Ο Ερμής, στο δικό σας ζώδιο, σας βοηθά να ρυθμίσετε κάποια θέματα, που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες, με ταξίδια, με νομικές και διαδικαστικές υποθέσεις. Σίγουρα κάποια θέματα που σας απασχολούν επιλύονται, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-5 Οκτωβρίου. Ο Πλούτωνας μπορεί τώρα να φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακές σας υποθέσεις, αλλά οι φίλοι σας σας βοηθούν να τις ξεπεράσετε. Μην πιέζετε αυτό το διάστημα τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Γενικά, οι Ζυγοί του Σεπτεμβρίου βρίσκεστε σε μια καλύτερη περίοδο, χωρίς όμως να σας λείπει το άγχος. Αποφύγετε να εμπιστευτείτε σε φίλους κάποια μυστικά. τα οποία θα μπορούσαν να σας εκθέσουν. Μην κοινοποιείτε την μυστική σας ζωή και τις σκέψεις σας.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς ξεκινά μια περίοδος, μέχρι το τέλος του μήνα, κατά την οποία οι φίλοι θα είναι πολύ σημαντικοί για σας. Η παρουσία του Ήλιου και της Αφροδίτης στην Παρθένο είναι ευνοϊκή για σας, με την κοινωνική σας ζωή να είναι έντονη. Προσέχετε μόνο μην κάνετε υπερβολές, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Νοεμβρίου. Ο Κρόνος εξακολουθεί να προβληματίζει εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10,ενώ η ένταση δεν λείπει για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 17 Νοεμβρίου. Την Παρασκευή ευνοούνται οι συζητήσεις και οι επαφές. Το Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσει η οικογένειά σας με τα διάφορα προβλήματά της. Πάντως η περίοδος αυτή, ενώ έχει να σας δώσει πολλά, σας καλεί να είστε πολύ μεθοδικοί και προσεκτικοί στα βήματά σας, ώστε να αποφύγετε σημαντικά λάθη.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες η περίοδος αυτή είναι γεμάτη προσκλήσεις αλλά και προκλήσεις. Τόσο στην κοινωνική σας ζωή όσο και μέσω της επαγγελματικής σας ζωής μπορείτε να έχετε συναντήσεις και συζητήσεις. Οι φίλοι είναι κοντά σας και σας βοηθούν. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Δίας, ευνοεί ειδικά εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 1-2 Δεκεμβρίου. Ο τομέας των οικονομικών σας βέβαια δεν παύει να σας απασχολεί, ενώ έχετε έγνοια για τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά. Τώρα μπορεί να πραγματοποιηθούν κάποιες μυστικές επαφές και να κάνετε κάποιες μυστικές συμφωνίες. Είναι πιθανό να σχολιαστείτε, οπότε μην δίνετε αφορμές για σχόλια.

Αιγόκερως

Γενικότερα αυτή είναι μια καλή περίοδος για σας τους Αιγόκερους, ενώ σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Η νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο είναι ευνοϊκή για την συναισθηματική σας ζωή αλλά και για να οργανώσετε και να κάνετε ταξίδια, ακόμη και στο εξωτερικό. Τα επαγγελματικά σας θέματα θα σας απασχολήσουν, αν και προς το παρόν θα είναι ήπια τα πράγματα. Ο Δίας ενδεχομένως να φέρει στο προσκήνιο κάποια θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας. Οι φίλοι είναι για σας πολύ σημαντικοί και σας βοηθούν. Προσέχετε την Δευτέρα, εάν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε. Επίσης, αν έχετε κάποια σοβαρή υπόθεση, μελετήστε την πολύ προσεκτικά, ώστε να αποφύγετε κάποια ενδεχόμενα λάθη.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους τώρα ξεκινά μια περίοδος, κατά την οποία τα οικονομικά σας είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν. Φαίνεται ότι η οικονομική αλλά και η συναισθηματική σας κατάσταση αλλιώς αρχίζουν αυτόν τον μήνα και αλλιώς θα τελειώσουν. Τα ταξίδια ευνοούνται. Δεν παύουν όμως να υπάρχουν και κάποια προβλήματα, τα οποία έχουν σχέση με την επαγγελματική σας ζωή. Θα πρέπει να είστε πολύ συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και συνετοί στις κινήσεις σας. Μην πιέζετε τις καταστάσεις, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Φεβρουαρίου. Η ένταση δεν λείπει για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 14-15 Φεβρουαρίου. Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σας και δημιουργώντας προβλήματα στις επαφές σας με πρόσωπα κύρους.

Ιχθείς

Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας είναι τα πρόσωπα που απασχολούν εσάς τους Ιχθύς αυτή την περίοδο, ενώ και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τρίτη σας απασχολεί ιδιαίτερα, ήδη από τη Δευτέρα. Προσέχετε μην κάνετε λάθη. Ωστόσο, τα σχέδιά σας σταθεροποιούνται, ενώ επίσης ευνοούνται οι επαφές και οι συναντήσεις σας αλλά και τα ταξίδια που σχεδιάζετε. Στον χώρο της εργασίας σας θα υπάρξουν νέα δεδομένα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ