Κικίλιας και Τζιτζικώστας τα είπαν για την ΔΕΘ, έβγαλαν και μια selfie για το καλό! [εικόνα] - iefimerida.gr

Κικίλιας και Τζιτζικώστας τα είπαν για την ΔΕΘ, έβγαλαν και μια selfie για το καλό! [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με θέμα τα μέτρα ασφαλείας ενόψει της ΔΕΘ είχαν την Πέμπτη ο Βασίλης Κικίλιας και ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Ως εδώ καλά – τίποτα το ενδιαφέρον και το πρωτότυπο. Μέχρι που ο Περιφερειάρχης άνοιξε την κάμερα του κινητού του...

Τότε λοιπόν στήθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλον, φόρεσαν τα καλύτερα χαμόγελά τους και αίφνης η φωτογραφία, κοινώς shelfie, βγήκε με δόξα και τιμή.

Όπως σημειώνουν τα parapolitika, αμφότεροι αποκάλυψαν ότι είναι φίλοι από παλιά ενώ ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είναι σπάνιο να βλέπεις υπουργούς με τόσο συγκεκριμένο σχέδιο και στόχους. Το στοίχημα είναι μεγάλο. Όχι μόνο προσωπικά για τον Βασίλη, αλλά και γιατί έχει τη γενιά μας στις πλάτες του».

Κικίλιας και Τζιτζικώστας τα είπαν για την ΔΕΘ, έβγαλαν και μια selfie για το καλό! [εικόνα] | iefimerida.gr 0

«Εκπροσωπούμε κι οι δυο μια γενιά, τη γενιά της κρίσης, και μάθαμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα ρεαλιστικά κι όχι ουτοπικά. Μπορεί η γενιά μας να αναδειχθεί σε γενιά της ευκαιρίας», είπε ο υπουργός, συγχαίροντας και δημόσια τον περιφερειάρχη για την επανεκλογή του. Σημείωσε δε ότι οι οικονομικές δυνατότητες της ΕΛΑΣ και του υπουργείου είναι «πεπερασμένες» και πως είναι επιβεβλημένη η βοήθεια από το νέο ΕΣΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ